Zanimljivosti

ups

Aside Banners

Žena htjela poslati mužu “sexy video” pa je slučajno završio na Facebooku

Piše , Objavljeno

Ovoj ženi se ostvarila jedna od najvećih noćnih mora života u današnjem vremenu. U doba interneta, društvenih mreža i instantne komunikacije, teško je ponekad odoljeti razmjeni sexy poruka, a ponekad slika i videa, pogotovo ako smo u vezi na daljinu.

Tko makar jednom nije bio u strahu da je poslao neprimjerenu poruku ili fotku na krivu adresu- nije ni živio!

Iz tog razloga suosjećamo sa ženom iz Bugarske, Zeinepom Galibovom, koja je mužu koji je bio na službenom putovanju htjela poslati video sebe u kojem se malo zaigrala sama sa sobom. No, umjesto da video pošalje mužu, slučajno ga je objavila kao Facebook story i podijelila ga sa svojih 2.000 prijatelja, prenosi The Sun. 

Prema lokalnim medijima, njezini prijatelji i obitelj još uvijek su u šoku nakon što im se  Zainepinin “sex tape” pojavio na njihovim feedovima na Facebooku.

Njezin dvadesetogodišnji sin navodno je rekao da neće biti u mogućnosti vratiti se kući najmanje pet godina zbog sramote koju je prouzročila njegova nestašna mama. Hej mali- vjerujemo da nije lako, ali makar budi sretan da ti starci i nakon 20 godina braka još uvijek imaju zdrav seksualni život!

U međuvremenu, nesretna mama okrenula se bliskim prijateljima kako bi joj pomogli da preboli ovaj nezgodni događaj.

Nadamo se da će Zeinipa i njena obitelj ovo ubrzo preboljeti i zaboraviti.

via GIPHY

 

TAGOVInezgoda seks

Komentiraj