Zanimljivosti

entrepreneur

Aside Banners

Žena zarađuje 100.000 funti godišnje prodajući svoje prljave čarape

Piše , Objavljeno

Možda ste kliknuli na ovaj članak nadajući se nekom logičnom objašnjenju ili ste mislili da se radi o click baitu? Žao nam je što ćemo vas razočarati, ali  logičnog objašnjenja nema. Osim toga da je internet jedno predivno bespuće u kojemu apsolutno svatko nađe nešto za sebe, a samim time svatko ima priliku i za  zaradu. Na najčudnije načine moguće. Ovo je jedan od njih.

Investitorica nekretnina, Roxy Sykes, 33, iz Londona, putem interneta prodaje svoje prljave čarape i cipele. Svoju neobičnu karijeru započela je sasvim slučajno i neplanirano tako što je često dobivala komplimente na svoja lijepa i malena stopala te ubrzo  shvatila da postoji cijela jedna niša fetišista na stopala u kojoj bi se mogla probiti.

Odlučila je otvoriti profil na Instagramu i provjeriti koliki bi interes mogla izazvati svojim stopalima. U mjesec dana dobila je više od 10.000 pratitelja koji su joj slali upite o kupnji njenih nošenih čarapa i tenisica. Shvatila je da bi od svojih stopala mogla napraviti biznis.

U najboljim mjesecima Roxy zaradi i preko 8000 funti za videe svojih stopala i od prodaje nošenih čarapa i tenisica.

Roxy kaže kako ne vidi da se prestaje ovime baviti jer za razliku od ostalih modela, koliko god stara bude, od stopala će uvijek moći zarađivati. Dok god ima perverznjaka, a perverznjaci su uvijek voljni platiti za svoje fetiše, za Roxy ima i biznisa.

No ona definitivno nije prva ni jedina koja je otkrila ovu branšu. Radi se o tržištu na kojem postoji poprilična konkurencija i ubrzo je shvatila da neće uspjeti samo fotkanjem i  objavljivanjem svojih stopala, već da mora ponuditi i nešto više. Nije trebala dugo razmišljati kako unovčiti svoja slatka stopala jer svaki puta kada bi objavila fotku, dobila bi brojne upite o kupnji njene nošene obuće.

Otvorila je posebnu web stranicu na kojoj je tenisice koje bi nosila 2 mjeseca prodavala po 200 funti, a čarape koje bi nosila 1 dan 20. Jedan video na kojem mrda svojim prstićima bi joj zaradio 100 funti.

Roxy je postala i mentorica te obučava druge cure koje žele ući u fetiš industriju i na ovakav način zaraditi (fakat nemaš opravdanja da nema posla!).

Kaže da bez obzira na “neobičnost” posla i stigmu oko cijele industrije, voli to što radi i ima podršku prijatelja i obitelji.

Za sve hejtere, Roxy ima jednu poruku: “Nema razloga da se prestanem time baviti. Novac je dobar i lak. Sve što trebam je slikati svoja stopala.”

TAGOVIčarape fetiš fetiš model tenisice

Komentiraj