Zanimljivosti

Žene s Reddita dešifriraju kakav ti stan treba biti da završe u tvom krevetu

Upoznaš curu vani, ona želi da ju odvedeš doma. Nakon što uzvikneš "Sezame, otvori se" (zapravo, jedva otključaš ulazna vrata) i uđete u stan - njezin izraz lica se mijenja, provodi pola sata s tobom dok ne popije čašu vina i zbriše kroz prozor. A živiš na petom katu.

Piše , Objavljeno

 

Ako ne spremaš krevet, ovakva slatkica se neće slikati u tvom krevetu, a kamoli nešto drugo

Ako ne spremaš krevet, ovakva slatkica se neće slikati u tvom krevetu, a kamoli nešto drugo

Nije ti jasno što se dogodilo? Vjerojatno je vidjela tvoje prljave čarape uredno nabacane ispod radijatora ili portorikansku obitelj paukova u svim kutovima tvoje dnevne sobe.

Djevojke su se udružile na redditu i otkrile nam na što obraćaju pažnju kada se prvi put nađu kod bilo kojeg muškarca u stanu.

Korisnica Pheesles:

Moj prvi dečko nakon faksa je bio dobrodošla promjena.

  1. BILJKE. Dovoljno si odgovoran da održiš male zelene živim? Gaćice padaju.
  2. Rasvjeta. Žarulje u stolnoj lampi neće nikoga oraspoložiti.
  3. Čisto. Samački je stan, ne kuća bratstva. Ako ti je soba čista, puno sam voljnija za akciju.
  4. Udoban krevet. Cure lete na krevet sa hrpom jastuka.
  5. Bez vidljivih tragova drughih djevojaka… Bez ukosnica, dugačkih plavih vlasi u krevetu i slično… Znate, uobičajeni predmeti za označavanje teritorija.

Korisnik OnscreenForecaster je savladao gotovo sve:

Ovdje muškarac. Dobio sam konstruktivne kritike o svom stanu pa sam ga prilagodio u skladu s kritikama.

  1. Kanta za smeće u kupaonici. Bonus bodovi ako ima i vreću za smeće unutra. Još više bodova ako ima poklopac.
  2. Opća čistoća. Očisti kupaonicu od svega žutog i smeđeg. Napravi krevet čak i ako postoji jedan posto šanse da ćeš tu večer dovesti djevojku doma. Nabavi koš za prljavu odjeću.
  3. Stvari na zidovima. Neke žene su tjeskobne ako vide prazne bijele zidove. Nabavi poster svoje omiljene serije. Možda Daredevila.

Korisnica PessimisticOptimist1 šnjofa situaciju:

Meni je najvažniji miris. Ako miriši čudno neću sjediti na kauču, neću jesti hranu i prat ću ruke kao da imam OCD jednom kad odem. Nije me briga ako izgleda čisto. Ako ne miriši čisto, bježim!

Korisnica mehimagoat voli sapioseksualce:

Knjige!

Korisnica JustParkOnMyLawn pazi na manire:

…Uvijek bih pripazila na to kako me muškarac tretira u svom prostoru.
Lijepe radnje: ponuđena hrana/piće, deka/jastuk, itd. Pokazivanje čitavog stana i isticanje zabavnih stvari. Provjeravanje je li mi udobno (vruće/hladno? žedna? pospana? spremna za ____?). Upoznavanje s drugim entitetima koji žive tamo (ljubimci, cimeri, obitelj).
Ne toliko lijepe radnje: Šutanje stvari s puta, bacanje smeća okolo, sakrivanje stvari dok prolazimo pored njih. Ne-dijeljenje (pokrivači, piće, mjesto na kauču, štogod).

Korisnica Creechrfeature provjerava hladnjake:

UVIJEK pokušavam pronaći izgovor da otvorim hladnjak. Nepokrivena hrana? Smrdi li iznutra? Je li razumno popunjen? Samo ostaci hrani? Ništa drugo osim piva? Možeš puno reći o osobi prema onome što ima od namirnica i koliko “sanitarno” spremaju svoju hranu.

Korisnik yankalebible se usprotivio čitavoj ideji teme:

Ako mi je kuća čista, puna hrane, ako miriši, ako mi je krevet čist s dobrim plahtama, lijepo uređen, ako imam ljubimca, ako je stan ispunjen biljkama i dokazima da znam kuhati sam sebi – zašto bih sve to sj***o dovodeći djevojku u stan?

Iiiiii najvažnije od svega – nećemo ni prevoditi.
reddit

TAGOVIcure internet reddit savjeti

Komentiraj