Zanimljivosti

avion ptica guzica

Aside Banners

Zrakoplov bio prisiljen sletjeti zbog vjetrova – ali vjetrova jednog od putnika

Piše , Objavljeno

Znali smo da jaki naleti vjetra nekad stvaraju nepovoljne uvjete za let aviona, ali se uglavnom odnosilo na vjetrove izvan aviona.

NY Post izvještava o nesvakidašnjoj situaciji u kojoj je jedan od putnika konstantno ispuštao vjetrove. Da ne glumimo tu neku pristojnost – lik je prdio čitavo vrijeme. Dva Nizozemca su sjedila pored “gospodina”, zamolili su ga prestane, ali je on nemilosrdno nastavio udarati kao da nema sutra. Zrakoplov Transavia Airlinesa je letio iz Dubaija u Amsterdam, ali su morali odraditi prisilno slijetanje u Beč.

Čim su sletjeli, policija je ušla u zrakoplov s kojeg su izvukli dvije žene i dva muškarca koje je pilot istaknuo kao problematične putnike.

Dvije žene, sestre, će tužiti aviokompaniju jer tvrde da nisu nikako bile upletene u sukob i da je situacija ponižavajuća za sve uključene, a dodaju i kako posada nije nimalo pomogla situaciji.

Sva četiri udaljena putnika su puštena na slobodu, ali im je zauvijek zabranjeno letjeti Transavia Airlinesom.

Nisu wc-i u zrakoplovima čuda, ali možda se ovakva situacija mogla izbjeći. Najgore od svega je onim putnicima koji nisu imali nikakve veze s ovim sukobom i možda su zakasnili na obveze i/ili dogovore.

“Nećeš vjerovati. Netko je stalno prdio i morali smo se spustiti u Beču.”

Da, ne bismo ni mi vjerovali.

TAGOVIlol viralno zanimljivost zrakoplov

Komentiraj