Report

Kakva srećica!

Aside Banners

Zapanjujuća snimka kućanice iz 1950-ih koja tripa na LSD-u i uživa u tome

Piše , Objavljeno

Ima nešto u gledanju 60 godina starih snimaka sasvim normalnih ljudi koji tripaju na psihoaktivnim drogama i uživaju u tome, pogotovo jer niti dan-danas ne znamo ništa puno više o tome nego tada!

lsdJoš tamo sredinom prošlog stoljeća, kada je LSD bio friška i neistražena droga, postojala je grupa znanstvenika koja je vjerovala kako se radi o iznimno moćnom oružju u psihoterapiji i liječenju raznih psihičkih poremećaja, a jedan od glavnih zagovaratelja tog pokreta je bio i doktor Sidney Cohen. On je tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća izvršio niz pokusa na dobrovoljcima prilikom čega bi ustanovio njihovo psihičko stanje prije i nakon uzimanja određene količine droge. Pogledajte segment koji je snimio zajedno sa ženom jednog od svojih kolega, sasvim običnim i potpuno normalnom kućanicom koja je pristala uzeti malu dozu LSD-a i snimiti svoje reakcije nakon toga.

Housewife tries LSD – video:

Teško je igdje na internetu pronaći ovakvu sreću i blagost nakon konzumacije prilično jake psihoaktivne droge, ali nakon onoga što je ova žena opisala, svatko bi pomislio kako se radi o nečemu najboljem što čovjek ikada može doživjeti. Neki će reći kako je tome uistinu tako i likove poput Cohena nazvati kojekakvim mesijama pokreta za slobodu drogiranja, ali sam je dobri doktor smatrao kako je LSD opasan ako se koristi bez nadzora te je izrazio strah da će ovu uistinu fantastičnu drogu zlorabiti “mikrokultura bitnika koji će godinama unazaditi ozbiljno istraživanje.” A opet, žena vidi svijet u Technicoloru i žali svakoga tko to isto neće doživjeti pa sad ti reci tko je u pravu?!

TAGOVIdroga halucinogeno istraživanje kućanica lsd psihoaktivno trip

Komentiraj