Report

nije još jedna glupa vijest

Aside Banners

Zbogom Aquaman, zbogom Drogo – Jason Momoa obrijao prepoznatljivu bradu prvi put u sedam godina

Piše , Objavljeno

Najpovršnija vijest? Jason Momoa je obrijao prepoznatljivu bradu. Ali s obzirom da je u pitanju Aquaman – možemo i malo dublje. (Spremite se na možda još neku Aquaman foru, nikad ne znaš gdje nas put može odvesti.)

Jason Momoa je dogurao daleko u karijeri, a kad se samo sjetimo da je nekoć bio random klinac u Baywatchu. Uplivao je u mainstream vode (badumts) zahvaljujući ulozi Khal Droga u hit seriji Game of Thrones o kojoj neprestano pišemo, a zacementirao je status ulogom Aquamana koji je donio tračak nade u DC-jev kamp koji pokušava raditi superjunačke filmove i s posljednjih par im uspijeva.

Posljednji put kad se Jason Momoa šišao, još je bila 2012. godina i dio čovječanstva je mislio da ćemo doživjeti smak svijeta prema majanskom kalendaru. Ta katastrofa se nije dogodila, ali brojne druge katastrofe su se otad nastavile događati. Kao npr. zagađenje planeta plastikom. Filmska i TV zvijezda Jason Momoa je posvetio ovaj važan celebrity trenutak (jer je jako važno što se celebrity obrijao i svi će to prenijeti pa tako smo i mi) te je skrenuo pažnju na problem plastike te važnost recikliranja.

.

Rješenje? Zamjena plastične ambalaže za aluminijsku i to onu koja se lako reciklira. Da, ima svoj brand vode. Možete ovo shvatiti kao marketinški trik, ali mi smo oduševljeni.

Nakon jednog gutljaja kaće: “It’s just water but I feel good about it.”

Aquaman se stvarno trudi spasiti planet.

TAGOVIAquaman jason momoa očuvanje okoliša plastika priroda recikliranje voda

Komentiraj