Report

Aside Banners

Zbogom dvijeidevetoj!

Dvijeideveta možda svakome i nije bila onakva kakvu si je zamišljao, ali u kraju se krije novi početak

Piše , Objavljeno

Ima nešto utješno u kalendaru. Kao da sva sranja imaju rok trajanja, kao da se upljesnive 31. 12 u 23:59, pa ćemo ih minutu i jednu sekundu kasnije s prijezirom frknuti u smeće i već u ponoć zamijeniti novim blještavim paketićima friških situacija, mogućnosti i prilika.

Reality bites, pa je dan nakon mamurluka već prvi dan (ili drugi, ovisno o mamurluku) nove stare godine koja samo čeka da istekne, da bude zamijenjena novom nadom. Istina je da život ide dalje, stvari su dobre ili loše i pritom se ne konzultiraju s kalendarom, ne trude se uskladiti s našim ritmom, ne nasjedaju olako na fraze i ne daju se isprati s par kapljica Bakarske.

Ipak, valja čestitati sebi samome i svima oko nas – progurali smo još jednu, ili smo ju u nepovrat izgubili. Za Idesh! 2009. bila je dosta teška, ali njezin kraj dočekujemo s novim entuzijazmom, novim elanom, očekujući skore promjene (nabolje)… Da budemo totalno iskreni, 2010. godinu dočekujemo s totalnom ukrutbom u gaćama! Za kojih mjesec dana pogodit ćemo vas s novim dizajnom, pomalo izmijenjenom koncepcijom i s puno dobre robe na kakvu ste od nas navikli.

Bez obzira na sve pizdarije, 2009. nije bila loša godine. Pregrmili smo, ostali živi, čitani i sebi vjerni. Veseli nas što nas niste zaboravili, raduje što svakodnevno ovdje susrećemo dobro nam poznate nickove i avatare (znate koji ste) s kojima ćemo uskoro dijeliti treću kalendarsku godinu postojanja. Zbog vas se isplati ovo raditi. Hvala vam!

Stoga vam svima želimo da ispratite staru godinu na najbolji mogući način, da u novih 365 dana sa sobom ponesete sve najbolje iz 2009. a sve što je viška i nepoželjno ostavite da trune na zadnjoj stranici prošlogodišnjeg kalendara.

Želimo vam sretnu i totalno Idesh! novu godinu!

Komentiraj