Report

Dam, samo da prodam!

Aside Banners

Žena ga je prevarila, a on se osvetio kao pravi gospodin

Kada te žena prevari i pobjegne s drugim, na pamet ti padaju neke poprilično okrutne i zasigurno ilegalne ideje. A možeš to riješiti i kao pravi gospodin.

Piše , Objavljeno

Što jedan muškarac može napraviti kada ga žena koju voli prevari i pobjegne s nekim mladim buzdovanom bez imalo srama i kajanja? Tražiti ju po svijetu i fizički se obračunati s njom i novim jebcem? Nikako. Objaviti njezine gole fotke i kućne porniće na netu? Ne preporuča se. Na kuću njezinih roditelja baciti ogromni grafit: “Vaša kćerka je kurva!“? Možda. Prodati sve njezine stvari preko eBaya za sitnu lovu, postati viralni hit i pred cijelim svijetom joj poručiti da se *peeeeep* *peeeeep*? E to je već igra koju treba odigrati!

osveta 3

Upravo je to napravio neimenovani Britanac koji je znan samo po svom eBay nadimku, Calibristeve. On je na svom računu na prodaju stavio sve što je njegova sada već bivša žena ikada posjedovala i ostavila za sobom kada je pobjegla s drugim, od odjeće i obuće pa sve do Smart Roadstera. Cijelu je kolekciju opisao kao “kompletnu hrpu stvari koje su pripadale kurvi od moje bivše žene“, a otkrio je i kako svu zaradu namjerava potrošiti na prostitutke i dovoljno viskija da se opije do komatoznog stanja. Kolekcija je došla do 185 funti vrijednosti kada je eBay na žalost skinuo oglas zbog vulgarnosti koje je koristio u opisima, ali tip je u međuvremenu ipak uspio postati viralni hit.

osveta 2 osveta 4

Ljudi su mu počeli slati privatne poruke, ohrabrujući ga i podržavajući te čak i nudeći besplatne boce viskija. Posebnu je pažnju izazvao Smart Roadster iz 2004. godine, za koji je Calibristeve napisao kako se radi o “apsolutnoj sramoti od automobila, koji je jedina stvarna vrijednost koja mu je ostala nakon što je njegova draga bivša ostavila njegov život u ruševinama” te “smiješni komad njemačkog inženjeringa koji bi bio idealan za frizera/cvječara ili nekog s malo ili nimalo dostojanstva“, a koji je dobio ponudu od čak 1 400 funti. A kupio ga je samo zato što je ona to htjela, iako ga kasnije uopće nije vozila. Eto, kako jadan čovjek niti kriv niti dužan najebe. Ali bome si je našao ispušni ventil kakav je samo mogao poželjeti, a nadamo se kako će njegovi postupci povrijediti bivšu više nego išta drugo što je mogao učiniti!

TAGOVIbivša žena eBay osveta prevara

Komentiraj