Report

Nekako smo i sumnjali

Aside Banners

Žene otkrivaju koji dio njihovog tijela stvarno žele da diramo tijekom seksa

Koliko god mi iskustva ili neiskustva sa ženama imali, uvijek će postojati te neke tajne koje jednostavno nećemo moći niti znati riješiti. Što žene zapravo žele?!!

Piše , Objavljeno

OK, nimalo suptilnim bombardiranjem od strane medija i samih žena, nekako smo naučili kako žene nemaju samo jednu erogenu zonu, već ih imaju barem pola tuceta. Osim špilje sladostrašća, tu su dakako i grudi i bradavice, vrat, usne, područje iza ušiju, stražnja strana koljena i anus, pa bi tako valjda trebalo obratiti pozornost i na te dijelove ženskog tijela, a ne kao sivonja samo krenuti udarati. Istraživanje provedeno na preko 5 000 žena između 18 i 34 godine je tako pokazalo kako one posebno vole da im se tijekom seksa stimulira jedno mjesto, a to su dakako bradavice.

Njih 34% je priznalo kako su bradavice dio njihova tijela čije stimuliranje pruža najviše seksualnog zadovoljstva, a ono što je nevjerojatno jest podatak kako ih je čak 29% barem jednom u životu doživjelo orgazam na taj način! Takav je orgazam uglavnom moguć jedino na vrhuncu napaljenosti, kada seksualna energija doslovno izbija iz bradavica, a mozak na stimulaciju reagira na jednak način kao i kod stimulacije klitorisa. A ako se kombiniraju obje metode… možemo samo zamisliti kakav će klimaks tu slijediti!

sise

Na žalost za nas muškarce, naučiti kako dovesti ženu do ovakvog orgazma je gotovo nemoguće, jer je kod svake žene to drugačije. Većina to ne može postići sama već samo uz partnera (ili partnericu) pa ne mogu same naučiti to i prenijeti znanje dalje, a treba se moći i opustiti dovoljno da takav orgazam jednostavno dođe sam od sebe. Također, nikako ne treba forsirati nešto i zadržavati se na tom području predugo ako nema nekakvog učinka jer se stvara kontraefekt. Primljeno na znanje, a od sada ćemo se bome malo više potruditi oko ženskih grudi. Nije da nam teško pada…

TAGOVIbradavice diranje grudi orgazam seks sise stimulacija žene

Komentiraj