Report

Jednostavno okrutno

Aside Banners

Žene preko oglasnika prodaju pozitivne testove za trudnoću jer ništa više nije sveto

Zašto bi netko imao potrebu napraviti ovakvu stvar svojem partneru ili bivšem, nije nam jasno, ali ako govorimo o okrutnosti... imamo pobjednika!

Piše , Objavljeno

Moramo priznati kako nam se većina trendova kojima trenutno raste popularnost nimalo ne sviđa, a od nekih se doslovno ježimo. Na svu sreću, naša je regija za sada relativno zaštićena od zala sa Zapada i Istoka, ali samo je pitanje vremena kada će netko pokupiti pokoju od tih groznih fora. Hmh, možda takvima upravo ovaj članak da ideju, što nas može učiniti glavnim širiteljima takve navade?! Nah, kao da nas itko sluša…

U svakom slučaju, po oglasnicima (posebno američkim, tipa Craigslist) buja trgovina pozitivnim testovima trudnoće, gdje trudne žene za par desetaka dolara prodaju svoje testere svima onima koji su voljni platiti, uglavnom ne pitajući o čemu se radi. Neke na taj način mogu zaraditi i do 200 dolara dnevno, što je za jednu trudnicu koja ionako mora piškiti svakih 8 minuta i ne može baš raditi sve poslove izvrstan izvor zarade. Neke si s time čak plaćaju i fakultet, a iako se tehnički ne radi o nečemu ilegalnom, zakonodavni stručnjaci tvrde kako se u velikoj mjeri zapravo radi o prijevari te bi se takvo nešto trebalo zakonski i kažnjavati. Stoga, kada negdje vidite zakon koji kaže “Zabranjena prodaja pozitivnih testova trudnoće“, ne morate se pitati tko je i zašto smislio takvu glupost!

test

Oni koji, dakako, najviše ispaštaju su upravo muškarci, bilo da se radi o nekakvoj neslanoj šali, osveti ljutite bivše ili pokušaju da ga se natjera na brak. Svi oni koji su se suočili s ovakvim lažnim trudnoćama će potvrditi kako se radi o uistinu traumatičnom iskustvu, koje uistinu ne pomaže apsolutno nikome. Stoga, ako nekome slučajno padne na pamet ovakva ideja, bolje da odustane jer je za takve sigurno rezerviran koji krug pakla. Rađe nas opalite nogom u jaja, nego ovo!

TAGOVIlaž oglasnik osveta prank prijevara spačka test za trudnoću trudnoća žene

Komentiraj