Znanost

Fapom do zdravlja

Aside Banners

Čini se da ipak morate masturbirati kako biste bili zdravi

Piše , Objavljeno

Ne dajte nikom da vas spriječi – masturbacija vam produžuje životni vijek.

Svakog tjedna studija jedna. Nova studija harvardske medicinske škole je došla do zaključka kako muškarci koji ejakuliraju više od 21 put mjesečno imaju 22 posto manji rizik da obole od raka prostate.

masturbacija 2

Već odavno znamo kako orgazmi donose puno lijepih stvari – kao što su bolji san i kardiovaskularno zdravlje, ali rezultati ove studije su još jedan dokaz kako trebate doživljavati orgazme što je češće moguće.

Liječnica Jennifer Rider iz harvardske medicinske škole i Brigham and Women’s bolnice je izjavila kako su podaci dobiveni ovim istraživanjem samo promatrački podaci i da se njihove rezultate ne treba uzimati za novu znanstvenu istinu, ali da su podaci itekako ohrabrujući.

Rak prostate je drugi najučestaliji oblik raka među muškarcima. U prosjeku, rak prostate će biti dijagnosticiran jednom od sedam muškaraca. Prosječna dob u kojoj je ovo stanje otkriveno je 66 godina.

Doktori kažu kako seks sam po sebi nije nužan već samo orgazam. Idući put kada vam netko upadne u prostoriju u kojoj si “pomažete” – ne morate osjećati sram. Pobrinite se za svoje zdravlje, masturbirajte učestalo.

TAGOVImasturbacija orgazam seks

Komentiraj