Znanost

Drž' dah

Aside Banners

Kako ispustiti najmoćniji i najsmrdljiviji prdež na svijetu

Volimo tihe nindža ubojice koji napadnu slučajnu žrtvu i izgrizu je za oči, ali kako savladati vještinu stvaranja najsmrdljivijih ubojica koji pustoše gradove?

Piše , Objavljeno

Jedan od korisnika servisa za odgovaranje na pitanja Quora želi znati kako imati najsmrdljiviji prdac na svijetu. Dobio je ozbiljan odgovor koji svaki muškarac s toalet humorom treba znati pa smo odlučili prenijeti vam savjete kojima ćete probuditi sinesteziju u svima koji vam se nađu na putu.

Kako bi kvalitetan prdež postojao trebaju mu tri stvari. Prva je naravno ljubav, druga je nešto da ih pokreće, a treća nešto da im da “miris”.

Pokrenuti ih možete s vlaknatim proizvodima kao što su zob ili leća. Možete isprobati i druge vlaknaste proizvode, ali ovo je najjednostavnije.

muesli-750365_640

Kako bi vaš prdež smrdio kao narodnjački klub u nedjeljno jutro, potrebno ga je nahraniti. Čime? Spojevima sumpora. Ne, ne trebate gutati čudne praškove i žutozelene tekućine, možete do potrebnih tvari žvakanje luka, češnjaka i kupusa. Pomiješajte ih, po mogućnosti sirove i jedite tu prekrasnu salatu. Problem je što vam ni iz usne šupljine neće dopirati prekrasan miris, ali to je problem za ostatak čovječanstva. Ako želite najsmrdljiviji prdež, vjerujemo da vam je svejedno kakvi vam se kemijski procesi odvijaju u ustima, a i sumnjamo da će vam itko primirisati ustima.

Vječni češnjak

Vječni češnjak

Za dodatnu dozu smrtonosnog djelovanja treba vam asafoetida, također poznata kao “vražja balega” – čest začin u brojnim jelima azijske kuhinje. Problem je što taj začin ima antiflatulentno djelovanje (što nikako ne želimo), pa sa strane ubacite i artičoke.

Za doručak malo prokuhanih zobenih pahuljica, za ručak juhu od leće s lukom, češnjakom, kupusom i asafoetidom uz malo artičoka i vaša misija je postignuta. Ako ne volite leću, i dobri stari grah može pomoći.

Upozoravamo vas, ovakvi vjetrovi su smrtonosni i na otvorenom prostoru, čak ih ni Thompson ne bi stigao pitati nešto. Ulazak u liftove se ne preporuča jer bi čak i počinitelj mogao odapeti.

Jedini problem koji se može dogoditi je da previše ljudi pročita ove savjete, odluči se na predan trening i beskompromisnu prehranu – i kako ćemo onda znati čiji je najsmrdljiviji na svijetu? Postoje svakakva natjecanja, vjerujemo da bi i ovo našlo svoje natjecatelje, suce i marketinšku mašineriju.

TAGOVIgrah grozno prdac prde prdež prdnula je smrad znanost

Komentiraj