Znanost

freaky

Aside Banners

Neki biolozi tvrde da je ovo savršeno ljudsko tijelo. Izgleda poprilično bizarno

Piše , Objavljeno

Izvor: Canva / YT

Znanstvenici i prosječni ljudi očito imaju dva vrlo različita gledišta na to kako izgleda savršeno ljudsko tijelo. Tomu je dokaz i mini dokumentarac BBC-a.

Viralni video prikazuje savršeno ljudsko tijelo adaptirano na razne svakodnevne zadaće i nedaće, a podigao je velik oblak prašine. Video je objavio BBC u sklopu svog serijala „Može li me znanost napraviti savršenim”. Kada pogledate video, shvatit ćete kako je njihov doživljaj savršenosti poprilično daleko od konvencionalnog značenja te riječi.

Video prikazuje posljednji stadij razvoja anatomne biologinje Alice Roberts u njezinoj misiji stvaranja savršenog čovjeka. Nakon otkrivanja Alice 2.0. gledatelji u publici su ostali šokirani. Zamislite mješavinu hobita, vilenjaka i klokana. E pa, upravo tako izgleda Alice 2.0.

Nije šok sputao Alice koja se pohvalila kako je nevjerojatno uzbuđena što je cijeli projekt napokon ugledao svijetlo dana. Objašnjavajući, u najmanju ruku čudan izgled Alice 2.0., Roberts je pojasnila kako su noge posebno napravljene kako bi izdržale udarce u prometnim nesrećama. Također ona ima pseće srce i pluća labuda.

Ako vam je sada još manje jasno kako izgleda Alice 2.0 najbolje da pogledate video ispod.

TAGOVIbilogija savršeno tijelo znanost znanstvenici