Report

Živuće čudo

Aside Banners

Znanstvenici proučavaju genom Ozzya Osbournea kako bi dokučili kako je uopće još živ!

Piše , Objavljeno

Legendarni frontman Black Sabbatha je tijekom svog života pojeo, popio i ušmrkao više smeća nego Charlie Sheen, a znanstvenici sada pokušavaju skužiti kako je sve to preživio.

ozzy 1I znanstvenici i fanovi se slažu kako je sama činjenica da Ozzy Osbourne još uvijek diše ravna medicinskom čudu, a i on se sam tome divi. Čovjek koji je popio cisterne alkohola i uzeo svaku čovjeku poznatu drogu u količinama koje bi ubile konja ima 67 godina i još je uvijek gotovo potpuno funkcionalan, iako su mu pokreti i govor ipak vidno narušeni zbog uistinu brutalnog stila života. Jedan od očeva heavy metala i frontman kultnog Black Sabbatha je kroz dobra tri desetljeća svog života išao punom brzinom, ne birajući sredstva kojima bi se oduzeo, a jedna od legendi kaže i kako je svojevremeno pošmrkao crtu mrava. Kao, pravih živih mrava!

ozzy

Bio sam radoznao – s obzirom na olimpijske bazene alkohola koje sam popio tijekom godina, a da ne spominjem sav taj kokain, morfij, tablete za spavanje, sirup protiv kašlja, LSD, rohipnol… – nema nikakvog vjerodostojnog razloga zašto sam uopće još uvijek živ. Možda bi moja DNK mogla otkriti zašto“, rekao je Ozzy kada su istraživači s Instituta Knome zamolili da im da uzorke kako bi mogli raščlaniti njegov genom. Ono što su otkrili ih je zapanjilo, a pokazalo se kako uistinu postoji razlog: Ozzy je jedan od uistinu rijetkih ljudi koji posjeduju mutantski genom čija su svojstva čudnovata!

Ozzy Osbourne i Metallica – Iron Man & Paranoid:

Prije svega, njegov je organizam iznimno podložan ovisnostima, slabo razgrađuje kofein, a postoji i 2,6 puta veća šansa da će halucinirati na kanabisu nego što je to slučaj kod “normalne” osobe. Njegov genom sadrži nekoliko stotina tisuća varijacija koje znanstvenici do sada nisu nikada niti vidjeli, a kamoli proučili, pa se nadaju kako upravo u njemu leži tajna nekih velikih budućih otkrića u medicini. Uz sve to, znanstvenici su pronašli elemente neandertalca u njegovom genetskom zapisu, što je također nevjerojatno rijetko otkriće koje još uvijek zbunjuje sve one koji se time bave. Ipak, ističu kako je za sada prerano donositi ikakve konkretne zaključke i povezivati Osbourneov čudnovati genom s nevjerojatnom izdržljivošću koju ta legenda posjeduje, ali mi ćemo svejedno reći ono što smo već odavno znali: Ozzy nikako nije običan čovjek!

TAGOVIalkohol Black Sabbath droga genom Ozzy Osbourne rock seks

Komentiraj