Report

Naš cijeli život je bio laž!

Aside Banners

Znate onaj viralni video o frajeru koji je nakon rastave sve prepilio na pola? E pa sve je to bila laž!

Piše , Objavljeno

Posljednjih je dana internet zahvatila nova zarazna infekcija, a radilo se o videu tipa koji nakon gadne rastave sav svoj imetak pili na pola. Na žalost, sve je to bilo fake!

nijemacDo sada smo već trebali naučiti kako ne treba vjerovati ničemu na internetu, koliko god smiješno, zanimljivo ili autentično izgledalo. Ljudi danas smišljaju svakakve pizdarije kako bi njihove kreacije postale viralne, ali najčešće se radi o prljavoj i bezobraznoj laži koju mi kao zadnji naivci popušimo apsolutno svaki put. Jesmo shareali video lika koji nakon gadne rastave sav svoj imetak pili na pola, uz komentare tipa “kakav car!” ili “na svu sreću nisu imali kućne ljubimce“? Jesmo! Osjećamo li se sada, kada smo saznali istinu, dosta glupo? Osjećamo!

Für Laura – viralni video:

Ako već do sada niste shvatili ne radi se o autentičnom videu Nijemca Martina G., koji se na briljantan način osvećuje svojoj bivšoj, Lauri, već o izvrsnom gerilskom marketingu njemačke odvjetničke komore, tojest njezinog portala za prvu pravnu pomoć korisnicima. Cilj je bio privući ljude da se u slučaju pravnih problema poput zeznute rastave braka obrate odvjetnicima i uz simboličnu nagradu (čitaj tisuće i tisuće eura) stave svoju sudbinu u prave ruke.

Po svemu sudeći kampanja im je uspjela, a genijalce iza marketinške agencije koja je smislila ovo svakako treba nagraditi nekakvim izdašnim bonusom. Ipak, treba napomenuti kako ova ideja nije sasvim originalna već vuče inspiraciju iz događaja koji su se uistinu dogodili 2007. godine, kada je jedan Nijemac, nezadovoljan zaključcima svoje brakorazvodne parnice, motorkom prepilio svoju kuću na pola. E to je car!

TAGOVIgerilski marketing internet rastava razvod reklama smiješno viralno

Komentiraj