Report

Aside Banners

Zvijezde YouTubea 2 | Curke

U ril lajfu imamo Paris Hilton, Stefani Hohnjec i modnog mačka, a u YouTube svijetu imamo selebritije čiji kratki video uradci postižu nevjerojatnu gledanost.

Piše , Objavljeno

Pregled “poznatih Nitko” koji svoju “poznatost” mogu zahvaliti YouTubeu i ljudima koji imaju previše slobodnog vremena, nastavljamo curkama.

TheHill88 | Caitlin Hill

Youtube kanal >>
Prati ju:61.757 gledatelja
Video prilozi mlade (20) Australke pogledani su oko 12 milijuna puta. što ih čini tako popularnim?

TheHill88

TheHill88

Svoj proboj na scenu YouTube selebritija ostvarila je na leđima slave LonelyGirl15, postajući nekolicinu video odgovora na njezine online uratke.
Nakon što je punih godinu dana bila među popularnijim YouTube personama, bila je i među prvima koji su upali u partnership program koji autorima videa omogućuje zaradu. Ubrzo je odustala od redovitog postanja, pa je i zarada od YouTubea propala. Ipak, u zadnje vrijeme ponovno je aktivna.

O čemu se tu radi? Iskreno, zaista ne vidimo svrhu niti smisao
što joj je slava donijela? Pojavljivanje u TV emisijama, jednom nezavisnom filmu…

Obama Girl | Amber Lee Ettinger

Youtube kanal >>
Prati ju:35.000 gledatelja
Amber je postala poznata zahvaljujući “I Got a Crush…On Obama” spotu u kojem je izjavila svoju ljubav kandidatu za predsjednika SAD-a.

Amber Lee Ettinger

Amber Lee Ettinger

Ona je modelka i glumica, iako ne znamo gdje još glumata, te misica. S razlogom u njenom SiViju ne spominjemo da je pjevačica, jer je u famoznom spotu samo zijevala.
Sada se redovito pojavljuje na BarelyPolitical, gdje nastavlja graditi slavu na američkim izborima.

O čemu se tu radi? O promociji sajta BaleryPolitical.com
što joj je slava donijela? Dosta gaža u TV emisijama i serijama, fotkanje za muške časopise, modeliranje…

Emmalina

Youtube kanal >>
Prati ju:29.415 gledatelja
Emmalina još je jedna djevojka iz Australije, jednako besmislena video autorica poput njezine godinu dana starije kolegice. Ova curka i sama priznaje da je dosadna, ali ciljanoj skupini njezino povremeno plesanje i izvođenje yoge očito odgovara.
Trenutačno na kanalu ima samo devet video priloga, jer je nedavno uklonila ostale.

Emmalina

Emmalina

Poput mnogih YouTube selebritija ženskog roda, glavni adut joj je dekolte. Eto, u svijetu napaljenih tinejđera s Parental Lockom, i ovakve dobro prolaze.

O čemu se tu radi? Tek o još jednom dekoltiranom vlogu
što joj je slava donijela? Upitnu slavu

MRirian/Magibon

YouTube kanal >>
Prati ju:43.000 gledatelja
MRirian zbunjuje korisnike YouTubea i čitava vojska web frikova pokušava doznati tko je i odakle je, što nije nimalo lako, budući da rijetko progovara. Njezin Modus Operandi jest:”Blejim u kameru svojim velikim okicama”.

MRirian/Magibon

MRirian/Magibon

Brojne su teorije zavjere raspredane oko njezina identiteta, od toga koliko joj je godina (13 ili 21), gdje živi (u Japanu ili Floridi), radi li se zapravo o promociji japanskog horror filma… Kako bilo, nas uopće ne zanima tko je i što je, samo se čudimo. Uglavnom, nije Japanka, samo se dobro zahebava, a i zarađuje jer i ona je upala u YouTube partnership program.

O čemu se tu radi? Zbunj!
što joj je slava donijela? Put u Japan gdje je gostovala u TV emisiji

Pročitaj prvi dio teksta o YouTube zvijezdama >>

TAGOVIAmber Lee Ettinger Caitlin Hill celebrity Emmalina internet MRirian Magibon Obama Girl TheHill88 video web youtube zvijezde

Komentiraj