Sexy

Tabu ili ne? Za sve ljubitelje analnog seksa: ovih 5 poza će izludjeti i tebe i tvoju partnericu

Booty
Booty Foto: Shutterstock
Analni seks je pomalo tabu tema, ili ga voliš ili ne, ili pričaš o njemu ili ne. No, mnogi muškarci bi se složili da u analnom seksu ima nešto posebno, dok su žene puno više skeptične oko toga.

Kad se spomene analni seks ima nekoliko tipova ljudi: oni koji ga nisu probali, oni koji su ga probali, ali im se nije svidjelo, oni koji su ga probali i ne prestaju ga prakticirati. A koji si ti?

Booty Booty Foto: Shutterstock

Kao i za „obični“ seks morate pronaći pravi položaj koji će vama i vašoj partnerici pružiti vrhunski užitak – i da, svakako ne zaboravite lubrikant! Dakle, ako tražite neke kreativne, nove načine za analni seks, evo vam popis od 5 poza (koje ne obuhvaćaju samo doggy style).

1. Zodijak

Booty Zodijak/ Men's Health screenshot Foto: Men's Health screenshot

Kako funkcionira: Dok sjedite na stolici (ili na kraju kreveta), neka vas partnerica obgrli, okrenuta prema vama, i omota svoje noge oko vas.

Zašto je dobro: Ovo je intiman položaj koji omogućuje maženje i držanje. Analni seks s leđa nije uvijek dobitak, položaji licem u lice ipak može biti win za vašu partnericu jer je vrlo romantičan.

2. Kapetan

Booty Kapetan/ Men's Health screenshot Foto: Men's Health screenshot

Kako funkcionira: O kapetane, moj kapetane! Neka vaša partnerica legne na leđa i drži noge uspravno u obliku slova V. To vam omogućuje pristup „plijenu“. Uživaj!

Zašto je dobro: Zato što je kut dovoljno velik i mrcina vam neće isklizavati van…

3. Crème Brûlée

Booty Crème Brûlée/Men's Health screenshot Foto: Men's Health screenshot

Kako funkcionira: Vaša partnerica leži na boku, ruke su vam podignute iznad nje, a noge savijene. Zatim jednom nogom omotate partnericu, a drugu držite ravno. Vrlo jednostavno za započeti analnu penetraciju.

Zašto je dobro: Ovo je savršen položaj za lijeni, jutarnji anal. Ne zahtijeva puno rada. Udovi su vam isprepleteni, a i partnericu možete više napaliti tako što je drito ljubite u vrat.

4. Proširena obrnuta kaubojka

Booty Kaubojka/Men's Health screenshot Foto: Men's Health screenshot

Kako funkcionira: Vaša partnerica je na vama i okrenuta je u suprotnom smjeru, zatim partnericu nagnite unatrag tako da dlanove postavi na vaše rame ili pored vas (ovisno o visini vaše partnerice).

Zašto je dobro: Tipična obrnuta kaubojka zapravo je teška za izvesti analno zbog kuta. Većina penisa je prilično ravna kada je u napaljenom modeu, pa će tipična obrnuta kaubojka povući penis prema naprijed, što može biti bolno. Proširena obrnuta kaubojka rješava taj problem.

5. Noge na ramenima

Booty Noge na ramenima/ Men's Health screenshot Foto: Men's Health screenshot

Kako funkcionira: Dok je vaša partnerica na leđima, neka vam stavi noge na ramena. Kut njihova tijela trebao bi biti otprilike 90 stupnjeva.

Zašto je dobro: Položaj nogu na ramenima smatra se osnovnim načinom postizanja orgazma jer omogućuje duboku analnu penetraciju.

Više o ovoj temi pronađite OVDJE

Izvor: Men’s Health