Sexy

Znate li da danas žene nose seksualne igračke oko vrata?

crave ogrlica
crave ogrlica Foto: Amazon
Seksualne igračke su često skrivene u najdubljim kutevima (pun intended) – duboko u ladici s čarapama, ispod kreveta ili na najvišoj polici ormara. Za svaki slučaj, da ih nitko ne pronađe. U posljednje vrijeme se seksualnim oslobađanjem žena počeo stvarati jedan novi trend – osim falusoidne umjetnosti, seks-igračke su sad postale i nakit.

Tvrtka Crave (savršeno ime) je stvorila The Vesper, malen i snažan vibrator koji ima i drugu funkciju – on je i ogrlica za koju moraš biti poprilično hrabra da ju isfuraš. Svaka čast, mi smo oduševljeni.

Ima dva moda vibracije, snažan je i tih. Stilizirana ogrlica je suptilna, a opet – obavi posao kad treba te može biti savršen dodatak u kolekciju nakita svake žene, ali i u svaki spavaću sobu – bez obzira je li žena singl ili ne.

Inače mu je cijena simpatičnih 69 dolara, čisto da ne zaboraviš o čemu se radi, ali s obzirom da smo Europljani, stvari su malo drukčije pa ćeš ovo čudo pronaći na npr. njemačkom Amazonu za 90 eura. Ženo, baci Google Search i počasti se. Muškarče, baci Google Search i počasti ženu.