Slobodno vrijeme

POBJEGNI ZA VIKEND

Aside Banners

Na more ili u planine? Imamo nekoliko adrenalinskih prijedloga za vas!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Vrućine su postale nepodnošljive, a vi tražite osvježenje i bijeg iz rutine? Jeste li više tip za jednodnevne izlete ili vikend destinacije? Nadamo se da ćemo vam dati barem jednu ideju kako razbiti dosadnu rutinu i uživati u ljetu!

Adrenalinski park je uvijek dobar recept

Za vikend pobjegnite u Liku i zabavite se u adrenalinskom parku „Rizvan City“, od zip linea do lude vožnje quadom preko streličarstva i paintballa do divovske ljuljačke i kajakarenja rijekom Likom – više pogledajte OVDJE! Usput možete posjetiti prirodne ljepote Like (vožnja po NP Sjeverni Velebit, odvažite se i osvojite vrh Zavižan). Možete posjetiti i poznati muzej Nikola Tesla u Smiljanu, i na kraju sve okrunite dobrom ličkom klopom.

Da ti prijatelji kažu “skoči s mosta”…

Bungee Jumping! Vrijeme je da se odvažite i na taj hrabri pothvat, vikend se čini savršen za takvo nešto. Hoćete li skakati s Masleničkog mosta ili sa Šibenskog? Svejedno je, bitna je snimka koju dobijete nakon što ste „umrli“ i doživjeli nevjerojatno uzbuđenje u sekundi. Mislimo da je ovo pravi izazov za sve koji su željni lude ljetne avanture, cjenik i više o bungee zabavi saznajte OVDJE!

Smoči se

Rafting naš svagdašnji! Mrežnica je idealno mjesto za to, skupi ekipu i kreni! Iskusi 92 slapa u malom čamcu, uživaj u zelenilu i netaknutoj prirodi, a k tome se još i osvježi u rijeci. Mrežnica nudi i sjajno kupalište na kojem se možete lijepo odmoriti nakon brutalnog raftinga brzom rijekom. Više saznajte OVDJE!

 “Letim ko mala ptica nebeska”

Obožavaš nalet adrenalina, paraglidingom ga itekako možeš osjetiti! Ovo nezaboravno iskustvo letjelicom urezat će vam se u pamćenje do kraja života. Možete letjeti u kontinentalnoj, ali i u primorskoj Hrvatskoj. OVDJE pogledajte sve lokacije koje vam se nude za polijetanje uz vrhunske instruktore i rezervirajte odmah ovu neponovljivu dozu adrenalina!

More je uvijek zicer

Ako ste se definitivno odlučili za more, uživajte u skijanju na vodi, cliff jumpingu, jedrenju, vožnji skuterom po jadranskim prostranstvima. Ove adrenalinske sportove možete pronaći, vjerojatno, u svakom „morskom gradu“.

 

A već znate gdje možete pronaći bijeg od vrućine

Ako ste odlučili da su planine siguran izbor za bijeg od vrućine, priključite se planinarskom društvu u vašem gradu ili nekoj organiziranoj skupini iskusnih planinara s kojima ćete za vikend osvojiti barem jedan hrvatski vrh!

Punkufer.hr donosi vrhunsku interaktivnu kartu koja će vam pomoći pri odabiru TOP destinacija, vrhunskih restorana i ideja za vikend – preporuka nikad dosta! O čemu se točno radi i kako vam može pomoći pogledajte OVDJE!

TAGOVIadrenalin izlet Putovanja vikend