Slobodno vrijeme

ODMOR IZ SNOVA

Aside Banners

Toga ima kod nas? Teksas u srcu Like privlači turiste i poznate face iz cijelog svijeta!

Piše , Objavljeno

Izvor: Facebook screenshot

Ranč u kojem možete osjetiti dašak prošlog vremena smjestio se u srcu Liku, u Velikoj Plani, nekoliko kilometara od Gospića. Linden Tree Retreat & Ranch odmaralište je u kojem ćete se dobro najesti, napiti, ali prije svega vrhunski zabaviti. Ovaj ranč privatno je imanje na kojem možete doživjeti pravu divljinu, možete prodisati na svježem zraku Velebita i prirodnim ljepotama za koje nećete vjerovati da postoje u Hrvatskoj.

Linden Tree Retreat & Ranch/Facebook
Galerija

Na ranču možete uživati u obilju zabavno-edukativnih programa, od cjelodnevnog jahanja, vožnje kočijom i kanuom do planinarenja putevima Winnetoua. No, ako ste više za chill i odmaranje, opustite se japanskom vrućom kupelji, aromaterapijom, masažom, grijanim bazenom ili jogom…

Mogućnosti ovog ranča su beskrajne, jedino što vam preostaje je zapisati se za termin i odlučiti kakvu vrstu odmora želite iskusiti u krajoliku koji jednostavno liječi. Bilo da idete sami, s prijateljima, s partnerom i djecom ili s bakom – različitih programa i izleta sigurno ne manjka. Sve informacije o smještaju, hrani, dnevnim izletima, programima za odrasle i djecu, iskustvima drugih – možete pročitati OVDJE na službenoj web stranici Linden Tree Retreat & Ranch!

Toga ima kod nas? Teksas u srcu Like privlači turiste i poznate face iz cijelog svijeta!