Mix

2022. godina je godina u kojoj su Leo Messi i Ash Ketchum skupili sve

Messi Ash
Messi Ash Foto: Youtube Screenshot
Ova godina je bila nevjerojatna. Puno toga je iza nas, ali ovaj put ćemo se fokusirati na dva sportska velikana uz koja smo odrasli. Između Asha Ketchuma i Lea Messija postoji niz sličnosti. Možda vam zvuči kao šala, ali se strpite pa ćete uočiti o kakvim je veličinama riječ i zašto je ova godina bila velika za obojicu.

Također — ovo je jedan vrhunski pokretač pijanih razgovora u 2 ujutro, a sigurni smo da će ih do kraja godine biti nekoliko. Čak rasprava više nije Ronaldo ili Messi već Ash Ketchum ili Messi. Ako baš želite biti taj lik koji priča pi*darije, ali kojeg svi zapamte.

I Leo Messi i Ash Ketchum su rođeni 1987. godine. Leo Messi je rođen u Rosariju u Argentini, a u 11. godini mu je dijagnosticiran poremećaj hormona rasta. Zbog tga je i otišao od kuće vrlo mlad nakon što je Barcelona bila spremna platiti sve njegove medicinske račune za terapiju hormonima rasta. U Argentini nijedan klub nije bio spreman plaćati Messijeve medicinske tretmane, ipak je on tek ušao u drugo desetljeće života, bez obzira na obećavajuće vještine s loptom.

Ash Ketchum je također vrlo mlad otišao od kuće. Iako nije imao dijagnosticiran poremećaj hormona rasta, u svrhu produbljivanja usporedbe s Messijem, Ash je jako dugo ostao slične visine i vječno mlad. Do danas.

Obojica su u svojim karijerama osvojila različite trofeje, ali jedan im je izmicao čitavim putem. Trofej svjetskog prvaka. Obojica su postali svjetski prvaci 2022. godine.

Messi je napokon osvojio Svjetsko prvenstvo i oduševio čitavu Argentinu, a Ash Ketchum je 25. godina čekao na svoj trofej. napokon je postao ono što je oduvijek htio — „najveći, kao nitko dosad!”. Obojica su.

Također, nose plavo-bijelu odjeću, samo ako trebate još koji argument za njihovu sličnost. I Ketchum je uvijek uz sebe imao Pikachua, a u posljednje vrijeme Messi ima Rodriga De Paula koji mu je olakšavao život.