Sport

boli gledat

Aside Banners

50 koševa razlike na poluvremenu? Mavericksi uništili Clipperse

Piše , Objavljeno

Ovaj naslov ne bi bio toliko senzacionalan da je došao iz konteksta niželigaških utakmica ili nekakve limač lige gdje imate onog jednog klinca koji već s pet godina ima koordinaciju na razini dvanaestogodišnjaka te mu govore kako je sljedeći Jokić.

Ovo se zapravo dogodilo u NBA-ju. Takvo što se nije dogodilo otkako je započela takozvana shot-clock era. Točnije, to je era od 1954. Kada bismo rekli da su ih nadigrali – ne bismo dovoljno dobro opisali situaciju.

Ne samo da su ih nadigrali, nego su, kako bi naš duhoviti otac rekao, pokazali: “Kako Tarzan kolje krokodila”.

Pogledali smo highlightse i samo su ih zgazili. Razbili kao beba zvečku. Poderali kao krava masnu krpu (iako ne znamo što to zadnje točno znači, ali uvijek se koristilo u kontekstu da je netko nešto lagano napravio, ali je pri tome sabio). Pogledajte sami – iako ovaj video spada na Pornhub, a ne na Youtube.

.

Očito su LA-ovci zaboravili malo da imaju tekmu nakon Božića pa su se očito malo previše opustili. Ah, prijatelji… Niste vi Jokić pa da gulite po sarmi, pečenici i odojcima ili laganom bureku pa da nakon toga igrate. Doduše, vjerojatno niste ništa od toga jeli, ali ste i dalje odigrali kao da jeste.

George je presjedio drugo poluvrijeme – očito su shvatili da ga nemaju za čim trošiti. Brod je već potonuo.

Ukratko, Luka Dončić ih je “našamarao”. Evo mi i dalje u šoku…

I onda nam Ameri govore kako je Europa slaba i samo polažemo, a njih europski MVP šiba kao djecu, a sam je dijete… Hah, ironijo – smiješna li si.

izvor-youtube-screenshot

Izvor fotografije: Youtube Screenshot

TAGOVIkošarka luka dončić nba