Sport

geni geni sje*ani

Banner 300

7 najgorih nogometaša čiji su očevi također bili nogometaši

Piše , Objavljeno

Kažu da je puno toga u genima. Kažu “talent je u obitelji”. Ali nekada je to sve – samo ne istina. Za svakog Cesare Maldinija i Paola Maldinija postoji barem pedeset sinova nogometaša čije karijere nisu bile bogzna kakve. Mi smo ih izabrali sedam koji su posebno razočarali.

Disclaimer: Nema sinova Davida Beckhama jer David Beckham nije nogometaš. Niti će to biti njegovi sinovi.

Disclaimer #2: Tehnički, osam je nogometaša na ovoj listi, ali dva su poluproizvodi iz iste obitelji pa ih brojimo kao jednog.

<< PRETHODNA (1/7) SLJEDEĆA >>

1. Luca Zidane

Sva četiri Zidaneova sina igraju u mlađim momčadima Reala. Najstariji sin Enzo je već zabilježio seniorski nastup, ali je odlučio i nositi mamino prezime na leđima. Enzo Fernandez. Lakše je nositi se s očekivanjima javnosti na taj način. Najmlađi sinovi imaju 14 i 11 godina pa je malo bezveze da pljujemo po njima – iako jednom se rađa igrač kao što je Zidane i samo je jedan Zidane. Sorry djeco.

Najviše se posljednjih godinu dana priča o Luci Zidaneu. Prije se pričalo kako oduševljava sve analitičare, ali u posljednje vrijeme to nije slučaj.

Osamnaestogodišnji vratar mlade momčadi Real Madrida nije poznat kao pouzdan čuvar mreže. Vidi ovaj glupi autogol.

Da, može se reći, ah to je jedna situacija, ali nije samo jedna u pitanju. Gafovi idu toliko daleko da neki mediji čvrsto vjeruju da se Luca Zidane boji lopte.

O njegovom ocu sve znate, od njegovog poznatog driblinga “marseille ruleta” pa sve do ONOG gola u finalu Lige Prvaka – volejem u rašlje. Tata je sad trener prve momčadi Real Madrida koja ima dobre čuvare mreže, ali čak i kada bi se prva tri vratara ozlijedila mislimo da bi Zizou imao problem kad bi pozvao svog sina da stane na gol Kraljevskog kluba.

Možda bude vrijedila ona “mlad je, naučit će”. A možda dođe braniti za Pomorac iz Kostrene. Mislili smo i za Kaspera Schmeichela da nikad neće ništa postići, a sad u 29. godini života brani bolje nego ikad, čak i sa slomljenom rukom zaustavlja gromovite šuteve.

Obitelj Zidane na okupu:

adidas family ZZ.

A post shared by zidane (@zidane) on

>> Pogledaj sljedećeg s liste (2)

TAGOVInogomet sport

Komentiraj