Mix

Boksački meč između Floyda Mayweathera i Youtubera Logana Paula završio neočekivano

floyd logan
floyd logan Foto: Youtube Screenshot
Prije samog meča u nedjelju je bilo jasno da pobjednik neće biti proglašen ako oba boksača izdrže do kraja svih 8 rundi. To se i dogodilo. Meč je završio bez pobjednika, a Youtube Logan Paul je izdržao osam rundi s boksačkom legendom.

Da, znamo da je Logan Paul znano veći od Floyda Mayweathera, da ima duže ruke, da je teži, ali Floyd Mayweather je neporaženi boksački prvak, a često ga se spominje u razgovorima o najvećim boksačima svih vremena.

Mayweather je rekao da se zabavio. I da mu nije više 21 godina. To znamo. Kladionice su ga proglasile teškim favoritom, usprkos razlici u visini i težini, ali ništa se nije dogodilo. Meč je razočarao ljubitelje boksa, pogotovo one koji su platili pay-per-view pristup kako bi gledali meč.

Publika je bila ljutita, bili su gladni razarajućeg nokauta, ali to nisu dobili. Puno lajanja prije meča, podvijeni repovi u ringu.

Logan Paul je dao “inspirativnu” izjavu nakon meča. “Šanse su tu da se pobijede.” “Ništa nije nemoguće.” “Bla bla bla.”

Internetom se čak šire i teorije da je sve namješteno, a takvim teorijama ide u korist snimka u kojoj je Logan Paul dobio dobar udarac, a Mayweather ga je malo pridržao da se ne sruši.

Oba borca su se malo uznojila, otišli su kući s jako puno novca u svojim džepovima i očito im je to bilo jedino važno. Obojica su pobjednici. Fanovi su tužni. Ovakve borbe su sve češće dokaz razvodnjenog sporta i bačenog novca.