Mix

Cirkus u ringu: politička nekorektnost, udaranje sudaca i još mnogo toga

Fight Circus se pretvorio u cirkus
Fight Circus se pretvorio u cirkus Foto: Twitter screenshot
U sjeni borbe Joshue i Franklina odvio se jedan drugi event, doduše ne boksački. Zapravo teško je reći o kojem sportu se uopće radilo. Organizator je bio Fight Circus i možemo reći kako je stvarno opravdao svoje ime.

Do sada smo vidjeli bizarne borbe u telefonskim govornica, u autu, borbe 3 na 3, ali ovo što nam je priredba FIght Circus 6 donijela još nismo imali prilike gledati nigdje drugdje.

Glavna borba večeri bila je ona u kategoriji “sijamski blizanci“. Dvojica boraca bila bi obučena u jednu majicu te bi tako simulirali da su sijamski blizanici. Svaki od njih mogao je koristiti samo jednu svoju ruku i njome udarati protivnika. Jedan par sijamskih blizanaca činili su Bob Sapp i Rampage Jackson. Dvojac u kojemu svaki od njih ima debelo preko 100 kilograma se borio protiv Woodyja i Jona Nutta. Ako nas pitate pravi heroj ove borbe je majica koja je izdržala kraj meča.

No, nije to bilo sve. Ova bizarna borba nekako je dogurala do druge runde. Kada su Sapp i Jackson počeli nemilice udarati svoje protivnike sudac se umiješao pa je onda i on dobio po lampi.

Također se održao meč ljudske pinjate. Tu je tek teško objasniti o čemu se točno radi u toj kategoriji, ali pokušat ćemo. Jedan borac se borio protiv dvoje svojih protivnika, dok je na sebi imao ruksak koji su mu oni pokušali skinuti i otvoriti. Oni koji prate kečere ovo bi moglo asocirati na meč “Money in the Bank“, ali na potpuno drugačiji i još bizarniji način.