Sport

Aside Banners

Conor McGregor je dobio boksačku licencu u Kaliforniji – koji mu je idući potez?

Piše , Objavljeno

McGregor i Floyd Mayweather se natežu preko društvenih mreža i medija, čini nam se, već desetljećima. Dana White, UFC predsjednik je rekao kako se ta borba neće dogoditi osim ako bude dozvoljeno udaranje nogama i laktovima. McGregor je rekao kako želi udio UFC-a (koji je i natjecanje i tvrtka), inače se neće boriti u UFC-ovom ringu. Može li si UFC priuštiti da izgubi najveću zvijezdu koja je prošlog mjeseca osvojila još jedan naslov na UFC-u 205? A s druge strane, može li si UFC priuštiti da prepiše dio vlasništva McGregoru za tvrtku koja konstantno raste? Previše novca je u igri, vidjet ćemo što će Dana White i ostale glavešine odlučiti.

Je li moguće da Irac blefira o izlasku iz UFC ringa? Prijavio se za boksačku dozvolu u Kaliforniji, koju je i dobio pa je moguće da ne blefira.

Također se priča da bi McGregor mogao dobiti angažman u WWE-u među ostalim kečerima i zabavljačima, što on uistinu i je. Brojni borci su dobili i filmski angažman pa nagađamo da je samo pitanje vremena kada će Riđokosi Bradonja nastupiti u nekom polukuhanom akciću. Da, rekli smo akcić. Conor McGregora boli briga što ljudi misle, mi želimo biti više kao Conor.

Što je iduće na McGregorovoj tapeti? Nitko ne zna, možda ni on sam, ali mi bismo tako žarko željeli da ispraši Mayweathera dok čitav svijet gleda – dio svijeta u dvorani, dio svijeta preko payperview kanala, a mi ilegalno na nekom streamu koji puca svakih trideset sekundi. Sva sreća – mislimo da bi McGregor mogao srušiti Mayweathera u dvadeset sekundi!

TAGOVIconor mcgregor ronda rousey

Komentiraj