Sport

ne prati ih ni 600

Aside Banners

Cristiano Ronaldo ponovno ruši rekorde! Postao je prvi sa 600 milijuna pratitelja

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot/@cristiano

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ušao je u povijest Instagrama postavši prva osoba koja je dosegla 600 milijuna pratitelja na platformi. Povijesni rekord dolazi nekoliko mjeseci nakon što je dosegao prekretnicu od 500 milijuna pratitelja u studenom 2022.

Poznat kao jedan od najboljih svjetskih nogometaša, a trenutno igra na poziciju napadača za Al Nassr i kapetan je portugalske reprezentacije.

Nogometna zvijezda aktivno objavljuje na Instagramu, a od prošlog svibnja stekao je više od 150 milijuna pratitelja, prema analitici Social Bladea, što je povećanje od 34%.

Prema Forbesu, 38-godišnja nogometna zvijezda ima neto vrijednost nevjerojatnih 500 milijuna dolara, što ga čini jednim od najbogatijih i najuspješnijih sportaša na svijetu. Sponzori igraju značajnu ulogu u Ronaldovom bogatstvu i uključuju tvrtke poput Herbalifea, Armanija i Tag Heuera.

Cristiano Ronaldo također je bio na prvom mjestu Forbesove liste najplaćenijih svjetskih sportaša, čime je zaradio i titulu, Guinnessove knjige svjetskih rekorda, za najveću godišnju zaradu jednog sportaša u 2023. godini.

Na drugom mjestu ljestvice je Lionel Messi s 482 milijuna pratitelja, a nakon njega dolazi Selena Gomez sa 427 milijuna pratitelja. Kylie Jenner, Dwayne “The Rock” Johnson, Ariana Grande, Beyonce, Kardashianke, Justin Bieber neke su od najpraćenijih osoba na Instagramu.

TAGOVI600 milijuna broj pratitelja cristiano ronaldo Guinessov rekord Instagram rekord