Sport

božji marker

Aside Banners

Diego Maradona baš i ne voli svog bivšeg zeta – Sergija Aguera, a imamo i presmiješan dokaz

Piše , Objavljeno

Nismo baš nešto raspoloženi za tračeve niti nam je interes pričati o vezama drugih ljudi, ali kako bismo pokazali veličinu Diega Maradone – moramo spomenuti čitavu priču.

A nekad su se voljeli…

aguero maradona

Napadač Manchester Cityja je bio oženjen za Maradoninu kći Gianinnu od 2008. godine do 2012. godine, a s njom ima i sina Benjamina. Zbog nepremostivih razlika su se odlučili rastati, a Maradona je taj razlaz primio srcu. Gotovo odmah nakon prekida je u intervjuima odbijao govoriti o Agueru, ali ne sa standardnim “no comment” nego sa “on je mlakonja, ne želim ga ni imenovati”.

I sada dolazimo do dosjetljivosti velikog Maradone.

Pogledajte fotke u pozadini. Što vidite tamo? Obiteljske fotografije u Maradoninom domu. Ali to nisu obične fotografije, netko od njih je zacrnjen markerom. Mora da je u pitanju Aguero. Realno, znamo da je Aguero – još kada je tresao mreže u La Ligi, igrajući za Atletico Madrid u poznatom crveno-bijelom dresu.

Neki ljudi bi jednostavno stavili druge fotke, neki bi fotošopirali stare fotke, neki bi izrezali sporne osobe – ali Božja ruka se dohvatila markera i riješila sve po kratkom postupku.

Mi ne biramo strane, samo nam je čudnovato i smiješno. Maradona, pogrbljen nad starim fotkama s markerom, pažljivo šara preko Kunove face.

TAGOVIaguero maradona nogometni

Komentiraj