Sport

kao vino

Aside Banners

Došli rezultati Ronaldovog medicinskog pregleda – pa ti reci da je Juve kupio prestarog igrača

Piše , Objavljeno

Ako nisi vratar – u trideset trećoj godini kao nogometaš si polako već na izlaznim vratima, pogotovo kao igrač koji operira “u” i “oko” protivničkog šesnaesterca. Ne i Cristiano Ronaldo.

Juventus je kupio Ronalda za stotinjak milijuna eura (tu je još i Ronaldova nevjerojatna plaća), već su pokrili dio troškova rekordnom prodajom dresova sa sedmicom na leđima, zlobnici (vjerojatno Messijevi fanovi) su komentirali da bi bilo bolje da je otišao u Katar ili Kinu, ali svi koji su imalo pratili Ronaldovu karijeru znaju da mu je trebao novi izazov te da je spreman. Možda čak i spremniji nego ikad ako je suditi po rezultatima medicinskog pregleda u Juventusu.

Potpisao je ugovor na četiri godine, ali čini nam se nakon ovih rezultata da bi mogao igrati još toliko.

Mateo Bonetti je otkrio da je Ronaldovo fizičko stanje usporedivo s fizičkim stanjem vrhunskog dvadesetogodišnjeg sportaša.

Postotak tjelesne masti? 7 posto. Prosjek za nogometaše je 10-11 posto, a mi smo u klasi “7 posto tijela NIJE mast”. Mišićna masa čini 50 posto Ronaldovog tijela, a na Svjetskom prvenstvu je postigao brzinu od 34 kilometara na sat – najbrže od svih nogometaša. Osim našeg Rebića, Rebić je postigao istu brzinu.

Tko se još usudi reći da je Juventus napravio samo dobar marketinški potez?

TAGOVIcristiano ronaldo juventus nogomet nogometni real madrid

Komentiraj