Sport

FI to the fa

Aside Banners

FIFA 18 predvidjela Francuze kao svjetske prvake – odsad igramo samo PES!

Piše , Objavljeno

Još u svibnju nam je voljeni EA Sports priredio jednu sesiju gatanja uz pomoć jednog od svojih najpoznatijih proizvoda – nogometnu “simulaciju” FIFA-u 18. Većina predviđanja se i nije baš ostvarila, ali neka su čak i bila točna – od kojih je svakako najvažnije pitanje svjetskog prvaka. Najprodavanija nogometna igra na svijetu je na tron stavila Francuze, što i nije pretjerano čudno s obzirom na njihov roster.

Možda bismo trebali poslušati što FIFA ima za reći jer su svjetski prvaci točno predviđeni i 2010. i 2014. godine – e da smo tada stavili novce na Španjolsku i Njemačku, bili bismo znatno bogatiji nego u ovom trenutku.

FIFA 18 je predvidjela da će Francuzi u finalu pobijediti Njemačku – to se nije dogodilo jer znamo da je Njemačka otišla kući nakon grupne faze, a u finalu se pojavila momčad koju nitko nije očekivao tamo.

U FIFA predviđanjima, u polufinalu su bili već spomenuta Francuska i Njemačka, ali i Španjolska i Belgija. Belgiju je također FIFA pogodila, samo što je u igri Španjolska Belgiji pred nosom uzela treće mjesto, a u stvarnom svijetu je Španjolska rekla adios Rusiji još u osmini finala dok su za treće mjesto igrali Engleska i Belgija. Ako ste promašili rezultate – Belgija je treća reprezentacija svijeta.

Hrvatska je druga, ali kao da je prva.

Možda za 4 godine, FIFA predodredi da Hrvatska podigne pobjednički pehar.

TAGOVIHrvatska nogomet nogometni svjetsko prvenstvo

Komentiraj