Mix

FIFA odala počast hrvatskoj reprezentaciji i državi novim dokumentarcem koji možete pogledati besplatno!

Hrvatska
Hrvatska Foto: Youtube Screenshot
Već smo pisali o novoj streaming platformi fokusiranoj na nogometni sadržaj, a iza nje stoji nitko drugi nego krovna svjetska nogometna organizacija – FIFA. Nije ni čudno da se streaming servis zove FIFA+.

Osim prijenosa aktualnih nogometnih utakmica, pregleda arhivskih povijesnih utakmica, novih emisija, FIFA+ će plasirati i nogometne dokumentarce od kojih bi posljednji mogao zajamčiti interes hrvatske nogometne javnosti.

Novi dokumentarni film naziva Croatia: Defining a nation je prije nekoliko dana objavljen na servisu FIFA+, a promatra hrvatsku reprezentaciju od hrvatskog osamostaljenja sve do danas.

Vidjet ćete poznata hrvatske nogometne veličine kao što su Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Slaven Bilić, a tu su i Davor Šuker i Igor Štimac…

Redatelj filma je Louis Myles koji već ima iskustva s dokumentarcima sportske tematike, već je režirao Kaiser: The Greatest Footballer Never to Play Football i Liverpool FC: The 30 Year Wait.

Dokumentarac traje gotovo dva sata i sigurno ćete uživati podsjetiti se na najveće uspjehe hrvatske reprezentacije. Dokumentarac možete pogledati ovdje .