Sport

Primamljivo

Floyd Mayweather nudi 10 tisuća dolara onome tko najbolje iztrola Conora McGregora

Rat dvojice ponajboljih boraca današnjice se nastavlja, a ovaj je puta ispod pojasa udario Floyd Mayweather.

Piše , Objavljeno

Iako zapravo nemaju previše dodirnih točaka osim što se obojica tuku za pare, Floyd Mayweather i Conor McGregor već duže vremena putem društvenih mreža i medija vode rat riječima koji vrlo često prelazi u ozbiljne uvrede. Daleko bogatiji boksač je uglavnom ostao u sjeni glasnog i entuzijastičnog Irca, ali ovaj puta je odlučio baciti rukavicu i opaliti finu pljusku Conoru. Na svom je Instagram profilu naime objavio kratki video nedavne borbe Conora McGregora i Natea Diaza, koju je Conor morao predati tapkanjem nakon gušenja, a Floyd je u opisu ponudio nagradu od 10 000 dolara fanu koji do 19. prosinca smisli najbolji uvredljivi caption.

CAPTION THIS! Best caption wins $10,000.00. The winner will be announced on Monday, Dec 19. Stay tuned ! #TMT

A video posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Nakon nekoliko je sati ovaj post skupio preko 200 000 komentara, a neki od trenutnih favorita su “Ruke su stvorene za milijune, ne za tapkanje“, “Ekipa Novac protiv j**enog tapkača“, “Kada obojica kažu da su VELIKI… ali samo jedan nikada nije bio na podu“. Naravno, niti Conorovi fanovi nisu ostali dužni, pa su iskoristili Floydov vlastiti profil da ubodu neporaženog boksačkog prvaka provokacijama poput “Pobijediti će te bilo koji dan, boks je sport za mlakonje u usporedbi s UFC-om, Conor će te potrgati“, “Bori se s njim pa ćeš vidjeti što će se dogoditi, ti defenzivna pi*kice” i “Dečki, zapamtite da vam komentari budu kratki jer Floyd ne zna čitati“.

Prepucavanje ove dvojice luđaka je svakako zabavno, ali bilo bi zanimljivije da s riječi napokon pređu na djela. I dok Conor navodno želi meč između njih dvojice (koji bi mu vjerojatno donio zaradio od 9 znamenki američkih dolara), ali kao i obično, problem je Mayweather, čiji zahtjevi i prohtjevi mogu odužiti proces dogovora borbe na idućih nekoliko godina. On tu ipak ima malo više izgubiti jer mu je trenutni rezultat 49-0 i svakako ne bi želio završiti karijeru porazom, a opet, 50-0 izgleda mnogo bolje. A i da se bore po boksačkim pravilima, teško bi mu Conor mogao napraviti išta konkretno… Vaga je tu, a vrlo skoro riječi više neće biti dovoljne!

TAGOVI10000 dolara boks conor mcgregor floyd mayweather Instagram nagrada trol ufc

Komentiraj