Sport

Aside Banners

Hitčina: Srčani nogometaši španjolskog kluba otkrili dres inspiriran krvožilnim sustavom

Piše , Objavljeno

Nije rijetkost da “dizajneri” (čitaj: mali od vlasnika nogometnog kluba sa super idejom nakon cijele noći bonganja i gonganja) zapnu s nekim teško probavljivim rješenjima nogometnih dresova. Doživjeli smo koješta dosad – Oktoberfest dres od 1860 Munchena, dres dizajniran kao smoking za koncert u Lisinskom, prikaz ljudske muskulature – a sada smo došli i do još jedne savršene biološke ideje… Ljudski krvožilni sustav.

Ovo je tek treća garnitura dresova, možda se igrači ovog španjolskog kluba Zamora CF naigrati u njima, ali postali su hit na društvenim mrežama, svi pišu o njima pa tako i mi.

zamora

Krvožilni sustav, u srcu na prsima je grb kluba (kakvi genijalci!), a na leđima je poruka preuzeta iz srpskog udžbenika biologije s Nicolasom Cageom na naslovnici:

“Krv, crvenkasta tekućina koja pronosi život kroz naša tijela, koja je rođena i teče iz srca da nahrani naše emocije i osjećaje.”

zamora citat

Ay dios mio. I EMOCIJE I OSJEĆAJE? Brate. Ta krv je nešto uistinu posebno.

Zamora CF se natječe u španjolskoj četvrtoj ligi, ako smo dobro shvatili. Realno, ovaj potez s dresovima je jedini put kada ćete čuti za njih.

Veća bi nam fora bila da je Zamora angažirala Bobby Zamoru, čovjeka koji je definicija srčanog igrača s prosječnim nogometnim vještinama.

Ovaj dres i poruka iza njega je ekvivalent onim crnim naljepnicama iz trgovačkih centara u obliku leptira ili Eiffelovog tornja – vašar neukusa.

Jedva čekamo da dizajniraju dres s čakrama. Ili erogenim zonama.

A sad nas ispričajte, palimo Football Managera kako bismo pokorili Europu sa Zamorom.

Pročitajte još: Najružniji nogometni dresovi koji su ikad vidjeli svjetlo dana na jednoj službenoj utakmici

TAGOVIlol najružniji dresovi nogomet nogometni sport viralno

Komentiraj