Sport

preživio

Banner300

Hrvat u nadrealnom NBA-ju: Ivica Zubac bio zaražen korona virusom i otkrio kako mu je bilo

Piše , Objavljeno

Ako ste mislili da je ideja Dane Whitea o UFC privatnom otoku (koja je i sprovedena u djelo) nadrealna, onda valjda još do vas nije doprla ideja o nastavku NBA lige.

MBA liga se nastavlja u najčudnijim uvjetima ikad – NBA košarkaši su zatvoreni u Walt Disney World Resort, ne smiju nikud i jedu toliko groznu hranu da su igrači spremni riskirati suspenziju samo da skoknu po dostavljenu hranu.

Naš košarkaš koji igra u redovima LA Clippersa je otkrio reporterima da je bio zaražen COVID-19 virusom te je to razlog zbog kojeg je kasnije stigao u Orlando – gdje će se odigrati nastavak NBA lige.

To se dogodilo krajem lipnja i početkom srpnja. Rekao je kako nije imao nikakve simptome, ali da je bio pozitivan. Osjećao je pojačan umor nekoliko dana, ali osim toga je bio sasvim u redu.

Zubac je već završio dvodnevnu karantenu i pridružit će se momčadi.

Legendarni šesti čovjek NBA lige Lou Williams će morati 10 dana u karantenu jer je otišao iz “bubblea” (kako zovu novonastalu situaciju u Disneyworldu) kako bi išao na sprovod, ali na društvenim mrežama se proširila snimka njega u striptiz-klubu gdje je bio zbog – hrane!

Očito je hrana toliko loša u Disneyworldu, ali zato u Magic Cityju Lou Williams ima vlastita krilca. #magiccitydajetikrilca

Još jedan igrač Clippersa je morao otići iz Disneyworlda zbog obiteljskog slučaja – Montrezl Harrell je odradio obiteljske obveze i vraća se u momčad spreman za igru. Clippersi će tako imati punu rotaciju svojih visokih igrača.