Sport

i tak

Aside Banners

I tak… Zoran Mamić je novi trener Dinama – još jedna titula u trenerski životopis, a ni orao ni kopao

Piše , Objavljeno

Nakon smjene Nenada Bjelice koji je od Dinama učinio respektabilnu momčad u europskim okvirima, na klupu Dinama je došao Igor Jovićević koji se tamo nije dugo zadržao.

Zoran Mamić je dao izjavu za javnost na stranicama kluba 6. srpnja.

– Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena – poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

7. srpnja, čak dan nakon sporazumnog raskida ugovora s Jovićevićem, stiže još jedna objava za javnost na stranicama GNK Dinamo – izrazito odgovorni Zoran Mamić postaje trener Dinama. Isti onaj Mamić koji je uz brata Zdravka nepravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz kluba i oštećivanje državnog proračuna. Gospodin Zoran Mamić je osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog malverzacija u GNK Dinamo Zagreb, ali to ga nije uopće spriječilo da postane sportski direktor kluba, a evo sada i trener.

Ovako glasi objava za javnost:

Ovim putem Građanski nogometni klub Dinamo obavještava javnost o tome da će u preostale tri utakmice Hrvatski Telekom Prve lige do kraja natjecateljske sezone 2019/20. prvu momčad Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić.

– Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni – rekao je Zoran Mamić.

Još jedna titula u džep.

TAGOVIdinamo