Mix

Ipak namješteno? Protivniku Jakea Paula bilo zabranjeno da nokautira iritantnog Youtubera

Jake Paul
Jake Paul Foto: Twitter Screenshot
Tyron Woodley je bivša MMA zvijezda, a u boksačkom meču je odlukom sudaca izgubio protiv Youtubera Jakea Paula koji žarko želi postati ozbiljan boksač. Dillon Danis, čovjek koji trenira s Conorom McGregorom je digao prašinu izjavom kako je Woodley imao ugovornu klauzulu koja mu je zabranila da nokautira Jakea Paula.

“Tyron Woodley, koliko sam ja čuo, imao je u ugovoru da ne smije nokautirati Paula. Kunem se svima, kad je bio na konopcima, kunem se, zato ga Woodley nije udarao kad je Jake Paul bio na konopcima.”

To objašnjava štošta. Woodley je izgubio 4 posljednja meča u UFC-u, a sigurni smo da je dobro zaradio borbom protiv Jakea Paula – ali i dalje u pitanje dolazi sportski integritet.

Iako brojni boksački analitičari tvrde da Jake Paul ima potencijala, ovakve priče mu nikako ne idu u prilog. Čak i u meču u kojem je pobijedio sudačkom odlukom je dobio nekoliko dobrih udaraca – kao što je bio ovaj.

Tyron Woodley želi revanš, ali iduća Paulova borba će biti protiv Tommyja Furyja. Jake Paul zasad ima omjer pobjeda i poraza 4-0, vidjet ćemo što će biti dalje s njegovom karijerom. Iako su ove optužbe teške, jasno je da Jake i njegov brat Logan čovjek žive od kontroverzi i novca od web platformi pa sumnjamo da ih je previše briga za ovakve optužbe.