Mix

Iz mamine kuće ravno u dvoranu. Pogledajte najgori ulazak u boksački ring ikad

Scott Quigg na ulazu mamine kuće
Scott Quigg na ulazu mamine kuće Foto: YouTube screenshot
Borilački fanovi znaju koliko je ulazak u ring važan dio cijele ceremonije i samog meča. Mnogi će se sjetiti kultnog izlaska Jon Jonesa nakon suspenzije na UFC-u 197 uz pjesmu “I’m coming home” od Skylar Grey kada je cijela dvorana eruptirala. Vjerujem da se sjećate i Cro Copa te njegovih izlazaka uz Wild Boys. Poanta je, dobar izlazak na meč jako puno znači u psihološkoj borbi koja predstoji onoj u ringu. Malo je boksača koji će vam reći da pobjeda u psihološkoj borbi jednostavno nije važna. Zapravo, nekima je to bilo gotovo važnije od same borbe.

Mike Tyson bio je pravi majstor tog umijeća, često je dobivao borbe mnogo prije nego što je ikad ušao u ring zahvaljujući svom režimu zastrašivanja i strahu koji je izazivao kod protivnika. Postojala je samo aura o Tysonu od koje bi protivnici drhtali dok bi ga gledali kako se polako približava ringu, ponekad samo uz zvuk zveckanja lanaca.

Scott Quigg očito nije jedan od onih koji pridaju važnost kako dolaze na meč. Čak štoviše, možemo reći da je Scott autor jednog od najgorih ulazaka u ring ikada. On je 2010. godine imao skor 17-0 te se borio u svom rodnom gradu Buryju po prvi put u karijeri i može se reći da se propisno osramotio. Umjesto da odabere zastrašujuću prateću pjesmu ili da se malo potrudi oko pompe i ceremonije, Quigg je jednostavno odabrao izaći iz mamine kuće koja se nalazila iza ugla. Da stvar bude još smješnija, za pjesmu izlaska odabrao je “Not Afraid” od Eminema pa su se mnogi u publici počeli pogledavati je li riječ o šali. Takva moćna pjesma i izlazak iz mamine kuće jednostavno ne idu zajedno.

Ovaj nesvakidašnji hod prema ringu možete pogledati u nastavku.