Sport

nije sportska tema

Aside Banners

Jedan od najpopularnijih nogometaša na Svjetskom? Islanđanin iz druge lige

Piše , Objavljeno

Jedan dan si u nogometnom svijetu samo maleno zrnce prašine, a u idućem trenutku si maleno zrnce prašine koje čuva Messija i koje izvlači bod protiv Argentine i dobiva neviđenu pažnju suprotnog spola zbog razloga koji nemaju veze s nogometom!

Rurik Gíslason je islandski nogometaš koji igra u drugoj njemačkoj ligi za SV Sandhausen. Naravno da niste čuli, i mi koji visimo u Football Manageru rijetko čujemo i za ovaj klub i za ovog nogometaša. U mladosti je igrao za Anderlecht, ali ništa od Belgije. Tijekom karijere je završio i u Charltonu i u Nürnbergu, ali od velike karijere ništa. Sve do uzlazne putanje islandskog reprezentativnog nogometa – i puštanja kose!

Ovaj islandski Samson je 2014. godine imao frizuru kao većina nogometaša, kratku, malo više kose gore, ali pustio je kosu, odradio taj man-bun, dobio pola sata u prvoj utakmici Islanda na Svjetskom (utakmici koju je gledalo 99% Islanđana – činjenica, nismo izmislili) i Internet je poludio za ovim ljepotanom.

Nakon samo pola sata – broj Instagram pratitelja mu je skočio s 30 tisuća na 207 tisuća. Nije mala stvar, a pitanje s koliko će fanova završiti do kraja prvenstva.

Ne možemo kriviti “žedne” dame, latinoameričke glumice su ispitivale na svojim društvenim mrežama “kako može biti tako sladak”, a nije ni čudo kada čovjek izgleda kao da je ispao sa seta snimanja serije Vikinzi.

Training camp ✅ Time to go back home.

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

New York City strolling!

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

Vikinže, želimo ti puno sreće na nogometnom terenu, očito je da ti izvan njega i ne treba.

TAGOVIisland model nogomet nogometni sp2018 svjetsko prvenstvo za djevojke

Komentiraj