Mix

Jokića su upitali o sličnostima njega i LeBrona Jamesa – evo što im je poručio, baš kao pravi Balkanac!

nikola jokic
nikola jokic Foto: Youtube Screenshot
Pretpostavljamo kako intervjui nakon utakmica nijednom sportašu nisu najdraža stvar bar u 90 posto slučajeva.

Realno gledano – umorni ste, samo želite otići u svlačionicu, otuširati se, presvući se i otići nešto pojesti, a ne davati izjave na uvijek ista pitanja.

Pogotovo su ti trenuci smarajući kad izgubite, suci vas pokradu ili žele s vama razgovarati o “practice”. Još gore je kad vas pitaju: “LeBron, mislite li da ste bolji od XYZ igrača?”

Ipak postoji nekoliko igrača koji u tim situacijama briljiraju. Protagonist ove priče, Nikola Jokić, nije jedan od njih, pogotovo kada pokida mikrofon te se tome čudi kao “pajcek cekeru”, ali vrlo često ima svijetlih točaka koje nasmiju javnost u offline i online svijetu.

Tako je i u prošlom intervjuu imao odličan odgovor na komentare usporedbe između njega i LeBrona. Dobro nas je Nidžo nasmijao. To je taj stil humora kojim se mi Balkanci ponosimo. Najbolji smo, najjači smo, ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine.

Shvatili smo da nam je Joker toliko drag i mio jer nas podsjeća na prijatelja iz srednje škole s kojim smo preživljavali matematiku pričajući gluposti. Jedan od nas!

Nikola u

.

P.S. Svatko tko je vidio Jokića kako zapravo igra – zna da je brži, jači i skočniji od LeBrona.