Sport

pfff može 2

Aside Banners

Juventus je jučer otkrio nove Palace dresove – povijesni trenutak za nogomet i uličnu modu

Piše , Objavljeno

Glasine su se pokazale istinitima. Londonski skateboard shop koji je prerastao u modno carstvo je uistinu surađivao s Juventusom i Adidasom na novom dresu.

Juventus je predstavio dresove na utakmici protiv Genoe, a ističu se zahvaljujući neonskim slovima – uglavnom neonski zelenim.

Palaceovo ime se ističe ispod adidasovog logotipa zahvaljujući neonski narančastoj boji, a zelena i narančasta su vidljive i na rubovima rukava. Crno-bijele pruge su predstavljene u novoj formi – mijenjaju oblik i gustoću od vrha prema dnu dresa.

Dosad su već modni brandovi remiksirali poznate nogometne dresove, ali nijednom nije bilo službeno i viđeno na terenu. Ovo je još jedan dokaz kako Juventus razmišlja svjetlosnim godinama unaprijed. Zato su pojednostavili i novi grb kluba koji sada više izgleda kao logo, žele se otisnuti u modne vode i tako si još više podići vrijednost.

Ovo je i potvrda vrijednosti za Palace Skateboards, koji je nakon Wimbledonove trave kročio i na nogometni travnjak. Njima također vrijednost raste svakom novom suradnjom, a sigurni smo da će ovi dresovi odletjeti s polica. Pogotovo kada Ronaldo u istom dresu u 96. minuti zabije gol za pobjedu 2-1. Iz penala. Nakon simuliranja.

Pročitaj još: 7 predivnih nogometnih dresova koji su klasik!

TAGOVIdresovi juventus moda nogomet palace streetwear