Sport

igrač!

Aside Banners

Kakav hat-trick: Nogometašu trebalo samo dva mjeseca za tri djeteta s tri žene

Piše , Objavljeno

Saido Berahino je napadač Stoke Cityja. U 34 nastupa za momčad je zabio svega jedan gol što bi moglo značiti da baš i nije neki napadač. Osim ako su u pitanju “romantična” osvajanja, onda je igrač bez premca.

U svega šest tjedana, tri različite žene su mu rodile dijete. U budućnosti će mu ovo biti pakleno doba godine, rođendani na sve strane. S bivšom zaručnicom Stephaniom Christoforou ima sina Costu koji je rođen 30. svibnja. S bivšom djevojkom Chels Lovelace ima djevojčicu Aniyju Marie koja je rođena 17. strpnja.

Mama Chels je kapitalizirala svoju Instagram popularnost, a i alimentacija će sjedati sasvim sigurno.

Oba djeteta su priznata te na rodnom licu piše Berahinovo ime pod imenom oca, no treće dijete još čeka zakonsku potvrdu da je Berahino tata. Identitet žene se ne zna iz pravnih razloga, ali ona tvrdi da je Berahinovo treće dijete rođeno 15. srpnja.

Čak i kada se fokusirao na nogomet nije mu baš pretjerano dobro išlo, nismo sigurni koliko će sada moći igrati uz sve te klince koji trče okolo.

Prisjetimo se i njegovog dolaska na utakmicu jedan dan ranije!

.

Na utakmicu uranio, s nekim drugim stvarima zakasnio.

E Berahino, Berahino… Možda nikada neće dobiti ugovor s Nikeom, ali bismo ga predložili kao glasnogovornika za kontracepcijske metode u kategoriji “što bude kad ne koristite naše proizvode”.

Ako te pak zanima pravi otac godine – pazi ovog kralja koji je omogućio djetetu da postane Spider-Man!

TAGOVIdjeca lol očinstvo otac

Komentiraj