Sport

jedan je leo

Aside Banners

Kako je to biti Messi? Moći ćete saznati u zabavnom parku čija je tema – Messi!

Piše , Objavljeno

Naravno, postoji kvaka, park je u Kini i otvara se tek 2019. godine, ali ovo je potpuno novi način otvaranja zabavnih parkova. Prije ste morali imati uspješne franšize da otvorite uspješan zabavni park gdje bi se pojavljivali Disneyevi likovi ili Star Wars letjelice ili čudna bića iz Harry Pottera. Ovo je park posvećen jednom nogometašu. Ne nogometu nego jednom jedinom nogometašu.

Park će se zvati “Messi Experience Park”, a imat će dvadesetak atrakcija koje slave lik i djelo Lionela Messija. Kroz virtualnu stvarnost ćete moći iskusiti jedan dan u Messijevom životu, a multimedijalne izložbe će predstaviti njegovu bogatu karijeru. 40 tisuća kvadratnih metara interijera i 37 tisuća kvadratnih metara vanjskog prostora. Zvuči pristojno.

Kineska kompanija Phoenix Group i španjolska medijska kompanija Groupo Mediapro su izjavili kako posljednje dvije godine rade s Messijemo na razvoju parka. Usput rečeno, Groupo Mediapro vodi i Futbol Club Barcelona Museum, a svatko tko je išao na maturalac u Španjolsku zna o čemu je riječi. Hoćemo li sad na maturalce u Nanjing u Kini?

Messi je izjavio kako se nada da će ovim iskustvom ohrabriti ljude da igraju nogomet od malih nogu.

Kako je krenulo, pitanje je vremena kada će i Veldin Karić dobiti svoj park.

TAGOVIkina messi nogomet zabavni park

Komentiraj