Sport

odvratno

Aside Banners

Kakvo ponašanje: Tinejdžer gurnuo loptu Neymaru kroz noge, ‘zvjezdica’ ga odmah faulirala

Piše , Objavljeno

Kako se itko usuđuje prodati “tunel” Neymaru? Pa on je jedini koji to smije raditi drugim igračima.

Devetnaestogodišnji Weverton igra za brazilski Cruzeiro, a zbog svog napretka pozvan je da trenira s brazilskom reprezentacijom iako nije uvršten u brazilsku momčad koja će igrati na Copa Americi, prvenstvu Južne Amerike koje se igra upravo u Brazilu. Lijepa gesta zahvaljujući kojoj će mladić sigurno skupiti dragocjeno iskustvo.

Ali ovakvo iskustvo vjerojatno nije očekivao.

Tijekom trening-utakmice Weverton je lijepo gurnuo loptu Neymaru kroz noge, a Neymar ga je istog trena povukao za marker i srušio ga na pod. Još je gora stvar što je nakon svega samo odšetao. Klincu bi ispružena ruka za pomoć pri ustajanju značila sve na svijetu, ali je Neymar odlučio da Weverton to ne zaslužuje.

Neymar je nedavno udario navijača Rennesa nakon što je PSG doživio poraz u finalu francuskog kupa. Ljudi rade greške, ali ovo se već toliko često događa da nisu u pitanju greške već karakter. Neymar je odličan nogometaš, ali nismo oduševljeni njegovim karakterom niti ponašanjem prema suigračima, protivničkim igračima, vlastitim navijačima, protivničkim navijačima, trenerima… Zapravo – nismo zadovoljni njegovim ponašanjem. Točka. Nadamo se da ga nijedan velikan neće kupiti ovog ljeta. Spominje se Real, ali nam se čini da to otpada jer su upravo kupili Hazarda. Često se spominje i povratak u Barcelonu, ali Barca je više od kluba što je Neymar popljuvao svojim odlaskom u Pariz. Na tržištu ima dovoljno nogometno kvalitetnih igrača koji neće izazivati probleme u svlačionici, na terenu i izvan terena. Neka ga u Francuskoj.

TAGOVIneymar nogomet nogometni

Komentiraj