Mix

Kontroverzni Berlusconi obećao seks-radnice u svlačionici nakon velike pobjede, zovu ga da održi obećanje

Berlusconi Monza
Berlusconi Monza Foto: Youtube Screenshot / Twitter Screenshot
Nekoć glavna njuška AC Milana, ali i talijanski premijer, Silvio Berlusconi je svoju sadašnju momčad obećao nagraditi neobičnom nagradom ako skinu skalp nekim od najvećih klubova u Italiji.

Berlusconi je sad na čelu nogometnog kluba Monza, a na božićnoj večeri je izjavio sljedeće.

„Rekao sam momcima… sada ćete igrati protiv Milana, Juventusa. Ako pobijedite jednu od ovih vrhunskih momčadi, dovest ću vam bus kurvi u svlačionicu.”

Ako netko zna talijanski, može znati točno što je rekao.

Monza je u nedjelju pobijedila Juventus rezultatom 2:0, a pobjedom ga je i preskočila na ljestvici Serie A. Juventusu je ove sezone oduzeto 15 bodova zbog financijskih malverzacija iako neki kritičari smatraju da kazna treba biti znatnov veća jer ovo nije prvi put da Stara dama mulja.

Berlusconija neprestano podsjećaju na dano obećanje, a za talijanske novinare je potvrdio kako je dobio već 100 poziva koji zahtijevaju da održi riječ. Baš nas zanima što će o tom misliti djevojke i žene nogometaša Monze.

A opet… Što očekivati od lika koji koristi osebujan jezik, a optužen je i za seks s maloljetnom seks-radnicom na jednoj od svojih „bunga bunga” zabava. Oslobođen je nakon ulaganja prigovora, sudac je donio odluku kako Berlusconi nije znao kako je u pitanju maloljetna osoba.