Dizajn

AE1 su ovdje

Aside Banners

Budućnost NBA-a dobila je svoje tenisice! Pogledajte koje će tenisice nositi Anthony Edwards

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@adidasbasketball@theanthonyedwards_

Mlada NBA zvijezda Anthony Edwards dobio je prve tenisice s potpisom, a sve je napravio u suradnji s Adidasom. Edwardsov par tenisica, prožete duhom igrača Minnesota Timberwolvesa i njegovim potezima na terenu, dolaze pod nazivom AE 1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adidas Basketball (@adidasbasketball)

Odjeven u tri boje, model AE 1 predstavlja sveukupno atraktivan izgled, zajedno s još impresivnijom konstrukcijom. Savitljivi pleteni materijal spaja presvlake u obliku saća, tako osiguravajući protok zraka, potporu i moramo priznati stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adidas Basketball (@adidasbasketball)

Kalup u obliku riblje kosti čini potplat, nudeći poboljšano prianjanje na terenu, a kroz cijelu je tenisicu primijenjena adidasova BOOST tehnologija koja donosi više udobnosti i osigurava bolji povrat energije. Tri pruge, karakteristične za Adidas, nalaze se na peti u kontrastnim nijansama te uz „AE“, napisan u kurzivu, na jeziku čine završne detalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KICKSCREW.COM (@kickscrewcom)

Adidasovu momčad u NBA čine igrače poput Trae Younga, Jamesa Hardena i Damiana Lillarda, od kojih svaki ima svoju liniju tenisica, kojom pokazuju svoj stav na i van  košarkaških terena. Valja spomenuti i adidasovu košarkašku kolekciju Crazy Infinity, povrh najavljene suradnje s brendom Fear of God Athletics.

Ukratko, Adidas je koncentriran i na košarku. Edwardsov par, s inovativnom i elegantnom košarkaškom tenisicom, uspješno prati uspješan adidasov niz. Pretpostavlja se da će, Edwardsove AE 1, izaći negdje tijekom praznika 2023. po cijeni od 120 USD. Super cijena za super tenisicu, ne može bolje od toga.

TAGOVIadidas adidas AE1 anthony edwards košarka nba nba košarka tenisice za košarku