Košarka

ovako Melo kaže

Aside Banners

Carmelo Anthony otkrio tko su najvještiji igrači u NBA ligi! Možete li pogoditi koga je naveo

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@carmeloanthony

Legenda NBA-a, Carmelo Anthony naveo je Kyrieja Irvinga i Nikolu Jokića kao dvojcu najvještijih igrača u NBA ligi. To je spomenuo u intervju za Complex, a, prije nego što je spomenuo Kyrieja i Jokića kao vrhunac prve skupine, objasnio je razliku između najvještijih i najboljih igrača lige.

„U NBA-u ima vještih igrača koji nisu najbolji igrači“, rekao je Melo, „Postoji velika razlika. Kyrie je možda najvještiji igrač u NBA-u, on i Jokić.“. Melo je zatim nastavio opisivati različita očekivanja koja dolaze s titulom „najboljeg igrača“.

„Govoreći o Kyrieju, mnogi ljudi mogu reći da on nije najbolji igrač, ali on je najvještiji“, rekao je i nastavio „Najbolji igrač mora imati puno više atributa od same vještine. Puno toga dolazi s titulom najboljeg igrača u NBA ligi. Morate biti najbolji od 400. Kao da to stavite u perspektivu, možete vidjeti koliko je to teško i izazovno“.

Carmelo se u svibnju umirovio, a u intervjuu je također spomenuo na što se planira usredotočiti nakon umirovljenja i kako će nastaviti svoju karijeru.

Melo je odgovorio kako ne zna što mu budućnost nosi, ali da i dalje planira raditi u skladu s onim što voli, kako razmišlja i s poukom koju želi poslati. Zaključio je „Upravo sam završio s 20ogodišnjom košarkaškom karijerom. Dakle, ne znam što je sljedeće. Bavim se vinom, bavim se modom . Bavim se hrpom stvari.“. Njegova polivalentnost nastavlja se i nakon košarke, a sreću mu želimo u novim pothvatima.

Podsjećamo kako je Melo prošlog proljeća najavio odlazak u mirovinu nakon 19 sezona u NBA-u. Deseterostruki All-Star i šesterostruki All-NBA izbor proveo je većinu svoje karijere u Denver Nuggetsima (2003-11) i New York Knicksima (2011-17), prije nego što je završio karijeru kratkim boravcima u Oklahoma Cityju (2017-18), Houstonu (2018-19), Portlandu (2019-21) i Los Angelesu (2021-22).

TAGOVIcarmelo anthony intervju s Carmelom Anthonyjem kyrie irving najbolji igrači najvještiji igrači NBA lige nikola jokić