Košarka

King James

Aside Banners

LeBron James službeno je najstariji igrač u NBA-u! Pogledajte kako je reagirao na vijest

Piše , Objavljeno

Izvor: Twitter screenshot/@NBA

Pripreme za novu sezonu su u punom jeku, igrači su se vratili sa zaslužene pauze, a treneri već smišljaju taktike. Pripreme su dovele i do nekih zanimljivih trenutaka jer je Jimmy Butler iz Miami Heata nastavio svoju tradiciju dolaska na Media Day u potpuno drugačijem stilu od uobičajenog.

Sada su se viralnim trenutcima s priprema pridružili i LA Lakersi. Sve se dogodilo pri početku specijaliziranog kamp za trening i izgradnju kondicije svojih igrača. Kampu je prisustvovao i Najbolji strijelac u povijesti NBA lige, LeBron James.

S 38 godina, LeBron James službeno je najstariji igrač u NBA ligi, a kada je upitan za reakciju odgovor je bio urnebesan.

LeBron će službeno započeti sezonu kao najstariji igrač u ligi, nakon što se zvijezda Miami Heata, Udonis Haslem, umirovio na kraju prošle sezone. Iako je skupio podosta igračkog iskustva, LeBron očito nije starenjem izgubio puno svoje eksplozivne moći što je pokazao i karakterističnim zakucavanjem.

LeBron će kao 38-godišnjak započeti svoju 21. sezonu u NBA kada Lakersi, u Coloradu, gostuju kod prošlosezonskih prvaka, Denver Nuggetsa. Svoju je karijeru započeo 2003., a u plodnoj karijeri sakupio je četiri prvenstva NBA-a, isto toliko titula za najboljeg igrača lige i finala NBA-a, vodeći je na ljestvici strijelaca svih vremena i četvrti po broju asistencija svih vremena.

Iako su Lakersi prošle sezone završili na 7. mjestu Zapadne konferencije, uspjeli su ući u doigravanje, ali su na kraju izgubili od aktivnih prvaka, Nuggetsa, u finalu konferencije. Lakersi sigurno žele daleko dogurati i ove sezone, a LeBron James će sigurno imati glavnu ulogu u svemu tome.

TAGOVIlakers lebron james los angeles lakers najstariji igrač u NBA urnebesna reakcija video