Košarka

Aside Banners

Luka Dončić potpisao novi ugovor s Air Jordanom! Vrijedit će do 2029., a ima i zanimljivu stavku

Piše , Objavljeno

Izvor: unsplash.com/twitterscreenshot@TheSteinLine

Zvijezda Dallas Mavericksa, Luka Dončić potpisao je petogodišnji produžetak ugovora s brendom Jordan, prenosi nam NBA insajder Marc Stein. Ugovor će nastaviti Dončićevu karijeru u ulozi vodećeg lica brenda do 2029. godine.

To znači da je Dončić s brendom Jordan dulje nego s Mavericksima. Jordan brend prvi ga je put najavio u prosincu 2019., kad je potpisao petogodišnji ugovor, s tima da je dvogodišnji ugovor s Nikeom potpisao 2017., dok je bio igrač Real Madrida.

Slovenac je osigurao All-Star i All-NBA status u svakoj od protekle četiri sezone u Mavericksima i postao prvi sportaš Jordana brenda koji rođen i odrastao u Europi.

Najava njegovog produljenja dolazi uoči najnovijeg izdanja Jordan Luka 2. Izdanje tenisica naziva “Lake Bled“, nazvanog po jezeru u Dončićevoj Sloveniji, a trebale bi biti objavljene 14. rujna.

Dončić je, uz to što je jedini europski igrač koji ih ima, šesti NBA igrač koji ima tenisice brendirane svojim imenom s potpisom Jordan Branda. Produženi ugovor s Jordanom, na Lukino inzistiranje, sada uključuje izravnu poveznicu sa Zakladom Luka Dončić koja osigurava daljnju distribuciju opreme, brenda Jordan, djeci u potrebi.

TAGOVIair jordan air jordan luka luka 2 luka dončić Nike sportska oprema tenisice ugovor