Košarka

Poster

Aside Banners

Obožavatelj platio 300 dolara za 1-na-1 protiv NBA igrača! Nije se baš proslavio

Piše , Objavljeno

Izvor: TikTok screenshot/@dangercant

Mladi obožavatelj na teži je način naučio kako je potrebno više od “samopouzdanja” da bi se u igri 1-na-1 pobijedio dvostruki NBA All-Star, Andre Drummond.

Sean, koji se na TikToku naziva @dangercant, platio je 299 dolara preko Celebrity Sports Academy da se suprotstavi Drummondu, a sudeći po kratkom isječku koji je pratio objavu, nije dobro završilo. Drummond je lako uspio pobijediti Seana, a za poklon mu je ostavio poster.

@dangercant A rivalry that has run deep for centuries. Andre Drummond vs Dangercant Augest 6th. #nba #basketball #sports #bball ♬ Hit em Up – 2Pac

Sean je podijelio njihov dvoboj 1-na-1 na TikTok-u, pokazujući da se neko vrijeme držao u igri jer se Drummond odlučio na šut za 3 poena, a kada je htio doći do koša, Sean ga nije mogao spriječiti.

@dangercant Whens the rematch? @Andre Drummond #nba #basketball #sports #bball ♬ original sound – Sean

Sean je objavio video u kojem se osvrnuo na to iskustvo, nazvavši ga odličnim i dodao je kako je Drummond odlična osoba.  Čini se da je Sean bez problema prihvatio poster, a na Twitteru je istaknuo kako se rijetko tko može pohvaliti ovakvim iskustvom.

TAGOVI1 na 1 košarka Andre Drummond košarka nba tiktok video zakucavanje