Košarka

Nek se zna

PrethodnoSljedeće

Podnio ostavku, pa se osvetio preko Facebook profila NBA-a! Pogledajte kako je komentirao organizaciju

Izvor: unsplash.com/Twitterscreenshot/@MorePerfectUS

Bivši zaposlenik NBA lige odlučio je preuzeti službeni Facebook profil lige te svijetu izbaciti frustracije. Neidentificirani bivši djelatnik društvenih medija, uznemiren uvjetima i zahtjevima starog posla, objavio je sve mane posla na službenom profilu najbolje košarkaške lige svijeta.

„Kako se odjaviti iz ovoga? Nisam ovdje radio tjednima.“  započinje objava i odmah prelazi u srž problema. „NBA izrabljuje zaposlenike na društvenim mrežama na štetu njihovog zdravlja i društvenih života, a sve za plaću manju od 50 tisuća dolara godišnje nakon oporezivanja.“ napisao je u objavi i nastavio „Ponekad sam radio smjene od 14 sati bez pauze.“  uz shoutout Adamu Silveru. U nastavku je rekao kako zdravstveno osiguranje dobivaju tek nakon 90 dana na poslu što je opisao kao blesavo.

Objavu je zaključio mudrom poukom „Drago mi je što sam dao otkaz, nema potrebe za poslom koji stoji na putu vašoj sreći. Donirajte u svrhe mentalnog zdravlja.“

Objava je izbrisana s računa na društvenim mrežama nakon 20 minuta, a liga nije ostavila nikakvo objašnjenje i referencu na spornu objavu.

TAGOVIadam silver društvene mreže Facebook profil nba osveta Status na facebooku